Ότι κόσμο είχε το “Γεντί Κουλέ”, είχαν 3 ματς της Σούπερ Λιγκ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκαν στο “Γεντί Κουλέ” περίπου 5.000 οπαδοί του ΟΦΗ για να δουν την ομάδα τους ενώ την ίδια ώρα σε 3 παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ κόπηκε σχεδόν ο ίδιος αριθμός εισιτηρίων.

Η δυναμική του κόσμου του ΟΦΗ δεν αποτελεί ούτε έκπληξη για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά ούτε και είδηση. Η δυναμική της ομάδας και του κόσμου της είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα και αυτό είναι άλλωστε το κατ’ εξοχήν στοιχείο που χαρακτηρίζει την παρουσία του ΟΦΗ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά, πλέον είναι ώρα να μιλήσουμε και με αριθμούς.

Συγκεκριμένα, σε τρία παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ κόπηκαν συνολικά 5.970 εισιτήρια ενώ στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” βρέθηκαν 5.000 κόσμος για να παρακολουθήσει ένα φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ. Στα παιχνίδια Πλατανιάς – Ξάνθη και Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης τα εισιτήρια που διατέθηκαν δεν ξεπέρασαν τις 2.000 (1.514 και 1.842 αντίστοιχα) ενώ στο Αγρίνιο και το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο κόπηκαν 2.614 εισιτήρια.

Η παρουσία του κόσμου του ΟΦΗ αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στην φετινή προσπάθεια που γίνεται ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου δικαιωματικά αξίζει να βρίσκεται. Εφόσον εκείνος βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και την εμπιστευτεί στις δύσκολες στιγμές είναι γεγονός ότι τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την φετινή πορεία του ΟΦΗ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook