Δύο φιλικά και συνεχίζει τον δρόμο του ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τον Ερμή Ζωνιανών και το Σάββατο τον Κισσαμικό σε δύο ακόμα φιλικά που θα δώσουν οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου.

Το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην ομάδα του Μανώλη Πατεμτζή θα είναι κεκλεισμένων των θυρών καθώς είναι ένα φιλικό καθαρά προπονητικού χαρακτήρα ενώ αντιθέτως το φιλικό του Σαββάτου απέναντι στον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό θα γίνει στο “Γεντί Κουλέ” και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να το παρακολουθήσει.

Το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ θα έχει εικόνα για τους τραυματίες Λεάλ-Σιώπη, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Πλατανιά.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, την Τρίτη  (5/9) θα γίνει διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα), την Τετάρτη (5.30) στο αθλητικό κέντρο υπάρχει το φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών, την Πέμπτη και την Παρασκευή υπάρχει προπόνηση το απόγευμα και το Σάββατο (9/9) υπάρχει το φιλικό με τον ΑΟΧανιά-Κισσαμικό στο Γεντί Κουλέ.

*Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση της ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου «Λίγο κρασί  λίγο θάλασσα» για το γεύμα, που παρέθεσαν  στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ, το Σάββατο το μεσημέρι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook