Οι προσφυγές βάζουν σε κίνδυνο το φετινό εγχείρημα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule παρουσιάζει το τι κρύβεται πίσω από την δήλωση του Φώτη Τσάλου και πως οι αστοχίες της προηγούμενης χρονιάς βάζουν σε κίνδυνο την φετινή σεζόν.

Μετά την δήλωση του Φώτη Τσάλου που καλεί τους μετόχους να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την υπόθεση των προσφυγών που για ένα ποσό γύρω στις 80.000 ευρώ ελλοχεύει ο κίνδυνος να παρουσιαστεί πρόβλημα κατά την διάρκεια της επόμενης περιόδου. Από την στιγμή μάλιστα που οι παίκτες δείχνουν ανένδοτοι στο να μην διεκδικήσουν τα χρήματα και της επόμενης περιόδου, τότε γίνεται κατανοητό πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα. Πολύ περισσότερο από την αδιαλλαξία των παικτών και τις άστοχες κινήσεις των μετόχων, ο ΟΦΗ κινδυνεύει να βρεθεί σε θέση… αγχόνης επειδή εκείνοι άφησαν φέσι!

Αυτήν την στιγμή οι παρακάτω περιπτώσεις είναι εκείνες που δημιουργούν πρόβλημα παρότι έχουν κλείσει ήδη οι υποθέσεις των Αντουκόρ, Μπουρσέλη. Γίνεται κατανοητό ότι το ποσό των 80.000 ευρώ είναι αρκετό προκειμένου να κλείσουν οι πέντε, παρακάτω, προσφυγές αφού κατ’ αυτόν τον τρόπο η ΠΑΕ θα γλυτώσει κοντά στις 200.000 ευρώ!

Και όμως αυτές οι υποθέσεις θα μπορούσαν να είχαν λυθεί εδώ και μήνες, εάν οι μέτοχοι δεν είχαν μπει σε φάση αφασίας από την προηγούμενη άνοιξη.

1. Μπράνκο Όστοΐτς: Στον Σέρβο αμυντικό οφείλονται περίπου 11.000 ευρώ ενώ το νέο συμβόλαιο του ανεβαίνει στις 43.000. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις προκειμένου ο Σέρβος να πάρει ένα ποσό κοντά στις 25-26 χιλιάδες ευρώ και να κλείσει.

2. Ντίνος Πάγκαλος: Ο Χανιώτης μεσοεπιθετικός αποτελεί την πιο δύσκολη υπόθεση αφού προς το παρόν δείχνει αμετακίνητος στις προθέσεις του. Στον Πάγκαλο οφείλονται 13.000 ευρώ και εκείνος ζητάει και το συμβόλαιο της επόμενης περιόδου, συνολικά δηλαδή 56.000!

3. Τζίλι Βουό: Ο Ιβοριανός είναι ο μόνος από την λίστα που δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο για τη νέα χρονιά και από την προηγούμενη υπάρχει ένα υπόλοιπο της τάξης των 16.000 ευρώ.

4. Ιμπάν Ράντι: Στον Αφρικανό οφείλονται 13.000 ευρώ και εκείνος διεκδικεί το συμβόλαιο της επόμενης περιόδου. Γίνονται προσπάθειες προκειμένου να έρθουν σε διακανονισμό και να αποφευχθεί η ζημιά για την σεζόν 2017 – 2018.

5. Κώστας Δαύκος: Στον Δραμινό τερματοφύλακα οφείλονταν περίπου 15.000 ευρώ και πριν από λίγο χρονικό διάστημα πήρε περίπου 8.000 ευρώ. Και εκείνος διεκδικεί το συμβόλαιο της επόμενης περιόδου που ανέρχεται στις 39.000 ευρώ! Ο Δαύκος δεν δέχεται καν διακανονισμό και ζητάει όλα τα χρήματα, δηλαδή 47 χιλιάδες!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook