Αναβλήθηκε για αύριο η εκδίκαση της υπόθεσης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για αύριο το μεσημέρι (12.00) αναβλήθηκε η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η ΠΑΕ ΟΦΗ προς την πλευρά των αδερφών Βατσινά με την πλευρά του ΟΦΗ να ζητάει συμβιβασμό.

Η υπόθεση δεν διήρκεσε περισσότερο από 10 λεπτά με τoυς ανθρώπους του ΟΦΗ να ζητάνε και να παίρνουν 24ωρη αναβολή. Η πλευρά του ΟΦΗ επαναπροσέγγισε την πλευρά Βατσινά διατυπώνοντας του νέα πρόταση την οποία δεν θέλησε να αποκαλύψει ο Χρήστος Μιχαλόπουλος, ο οποίος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης είπε:

Συζητήθηκε η υπόθεση. Η ΠΑΕ ΟΦΗ ζήτησε αναβολή για αύριο στις 12 για να γίνει μία πρόταση στον κ.Βατσινά .Έγινε μια πρόταση την οποία δεν θα ανακοινώσουμε. Ελπίζουμε πως μέχρι αύριο το μεσημέρι θα βρεθεί μια λύση καθώς πρέπει να ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση.

Ερωτώμενος για την απουσία των Μαχλά και Κουράκη από την διαδικασία είπε τα εξής:

Ο κ Μαχλάς πράγματι απουσίαζε,, ο κ. Κουράκης δεν βλέπω το λόγο να βρισκεται εδώ. Διατυπώσαμε μια πρόταση. Μας πιέζει ο χρόνος και πρέπει να επιτευχθεί μια συμφωνία. Πιστεύω πως είναι μια ενέργεια η οποία έπρεπε να γίνει σε άλλο χρόνο.Εγώ την επανέλαβα την πρόταση και στο δικαστήριο.

Ο δικηγόρος της πλευράς Βατσινά, Μιχάλης Πρεβελιανάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση στο Gentikoule

Οι αδερφοί Βατσινά κάνουν μεγάλη υπομονή ως τώρα.Σήμερα δεν θέλησαν να βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό και δίνουν μια μέρα ακόμα καιρό στους ανθρώπους του ΟΦΗ να προτείνουν μια σοβαρή λύση. 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook