Σκόραρε, πάσαρε και μετά… έσβησε κεράκια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο Δημήτρης Μάνος έκλεισε τα 23 του χρόνια και η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δεν τον… ξέχασε!

Σκόραρε και είχε και μια ασίστ στο φιλικό του ΟΦΗ με τον Ηρόδοτο (5-0) και μετά… έσβησε κεράκια! Ο λόγος για τον επιθετικό του ΟΦΗ Δημήτρη Μάνο, ο οποίος έκλεισε τα 23 του χρόνια (γενν. 16/9/1994) και η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δεν τον… ξέχασε!

Μετά το φιλικό  με τον Ηρόδοτο στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, τον περίμενε μια τούρτα στα αποδυτήρια και έσβησε …κεράκια, με πολλά πειράγματα από τους συμπαίκτες του!

Ο Μάνος έχει ξεκινήσει και φέτος καλά τη χρονιά, με αρκετά γκολ στα φιλικά του ΟΦΗ και δείχνει έτοιμος να συνεχίσει την καλή σεζόν που έκανε πέρσι με τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Football league, όπου έβαλε 11 γκολ.

Η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο Facebook ανέβασε την φωτογραφία από τη μίνι-γιορτή για το Δημήτρη Μάνο, στα αποδυτήρια της ομάδας, με την ευχή: Δημήτρη Μάνο, υγεία, πολλά γκολ φέτος με τον ΟΦΗ μας και άνοδο στη  Σούπερ Λίγκ!

Kαι την υποσημείωση ΟΦΗ, ομάδα, οικογένεια, καθώς το κλίμα στον ΟΦΗ και στα αποδυτήρια είναι πραγματικά πολύ καλό.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί το Ζαχαροπλαστείο Πλατάκης στις Πατέλες, που προσφέρει την τούρτα στα γεννέθλια κάθε παίκτη του ΟΦΗ!