Γεύμα της ΠΑΕ ΟΦΗ στους αξιωματικούς της αστυνομίας

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Εκεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της Ελληνικής αστυνομίας, ενώ έδωσε στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αξιωματικών Ελλάδος, ταξίαρχο Ιωάννη Κατσιαμάνγκα, μια φανέλα του ΟΦΗ και αναμνηστικά της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, δεξιώθηκε την Παγκρήτια Ενωση αξιωματικών ελληνικής αστυνομίας, με αφορμή το συνέδριο που έγινε στο Ηράκλειο και στο οποίο συμμετείχαν όλα τα προεδρεία αξιωματικών αστυνομίας όλης της Ελλάδος.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από την Ενωση αξιωματικών αστυνομίας Κρήτης και το παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος και ο ειδικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιάννης Στεφανουδάκης.

Αμέσως μετά, ακολούθησε το γεύμα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στους αξιωματικούς της αστυνομίας, στην ταβέρνα «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα».

Εκεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της Ελληνικής αστυνομίας, ενώ έδωσε στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αξιωματικών Ελλάδος, ταξίαρχο Ιωάννη Κατσιαμάνγκα, μια φανέλα του ΟΦΗ και αναμνηστικά της ομάδας μας.

H φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, είναι απο το γεύμα στους αξιωματικούς της Ελληνικής αστυνομίας, όπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, δίνει στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αξιωματικών Ελλάδος, ταξίαρχο Ιωάννη Κατσιαμάνγκα, μια φανέλα του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook