Τεράστια αστέρια έρχονται στο Ηράκλειο για να τιμήσουν τον Γκέραρντ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ηλίας Πουρσανίδης το είχε αποκαλύψει στον Athletic Radio 104,2 και τελικά το έκανε πράξη. Την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στο “Γεντί Κουλέ” θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι με πλειάδα αστέρων από τα ελληνικά γήπεδα για να τιμήσουν τον Μεγάλο Ολλανδό, μεταξύ αυτών και ο Βασίλης Χατζηπαναγής.

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ είχε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ότι σκοπεύει να αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να διοργανωθεί ένα φιλικό αντάξιο της ιστορίας και του ονόματος του Ευγένιου Γκέραρντ. Και τελικά χάρις στην επιμονή και την συγκινητική προσπάθεια του Ηλία Πουρσανίδη, όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει πράξη. Το φιλικό θα πραγμαοτοποιηθεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων, την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου και από το “χορτάρι” του “Γεντί Κουλέ” θα παρελάσουν μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου – συμπεριλαμβανομένης της Εθνικής ομάδας του 2004 – που θα αντιμετωπίσουν μια πλειάδα αστεριών που φόρεσαν και τίμησαν την “ασπρόμαυρη” φανέλα του ΟΦΗ.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης θα βρίσκεται στο Ηράκλειο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας προκειμένου να κάνει τις τελικές επαφές και μεταξύ των ονομάτων που αναμένεται να λάμψουν με την παρουσία τους είναι και εκείνο του τεράστιου Βασίλη Χατζηπαναγή.