Το διασκέδασαν οι παίκτες του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Με τις κοντυλιές του Γιώργου Γλυκοκόκαλου πήρε… φωτιά το μπάρμπεκιου!

Πήρε… φωτιά το μπάρμπεκιου του ΟΦΗ, όταν ο γνωστός φίλος του ΟΦΗ και κρητικός καλλιτέχνης έκανε την εμφάνιση του στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με το συγκρότημα του.

Ο Γιώργος, ο οποίος πάντα προσφέρεται για να διασκεδάσει με τους παίκτες του ΟΦΗ, ενδεικτικό της αγάπης του προς την ομάδα, αποδέχθηκε την πρόσκληση κάποιων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, πήρε τη λίρα και το λαούτο του και τραγούδησε με τους παίκτες του ΟΦΗ το «90 χρόνια ασπρόμαυρης ζωής», όπου έγινε πανικός!

Μάλιστα κάποια στιγμή ο αρχηγός της ομάδας Μανόλης Μονιάκης, σηκώθηκε για να δώσει το… σύνθημα στους παίκτες και να τραγουδήσουν όλοι μαζί το «ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει»!

Να σημειωθεί ότι στους δυο καλλιτέχνες δόθηκε από τους παίκτες του ΟΦΗ μια φανέλα του Μονιάκη και του Περογαμβράκη, μετά απο δική τους επιθυμία! Ενώ, φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες του ΟΦΗ και το Νίκο Παπαδόπουλο.

Οι παίκτες του ΟΦΗ διασκέδασαν με την ψυχή τους στο μπάρμπεκιου και από τη Δευτέρα ξαναμπαίνουν στα… βάσανα της προετοιμασίας, η οποία μπαίνει στην τελική της φάση, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 22 Οκτωβρίου.

Δείτε τα παρακάτω VIDEOS με τις κοντυλιές του Γιώργου Γλυκοκόκαλου.

Αναψαμε φωτια και μεγαλωνει! #ofi

Publicado por OFI 1925 official en sábado, 30 de septiembre de 2017

 

90 χρονια ασπρομαυρης ζωης #ofi

Publicado por OFI 1925 official en sábado, 30 de septiembre de 2017