Μάγγος: «Ο ΟΦΗ ανήκει στην Σούπερ Λιγκ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο προπονητής του ΟΦΙεραπετρας, Γιάννης Μάγγος, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την ομάδα του αλλά και τους ΟΦΗ, Εργοτέλη.  

Αναλυτικά όσα είπε o Γιάννης Μάγγος την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Οι αναφορές του για ΟΦΗ, Εργοτέλη και την Φούτμπολ Λιγκ 

Για τους Αναγέννηση Καρδίτσας, ΟΦΗ, Εργοτέλη αλλά και την Φούτμπολ Λιγκ

«Είναι μία δύσκολη κατηγορία η Φούτμπολ Λιγκ. Έχει άλλη δυναμική, άλλες ομάδες και άλλα έξοδα. Ήμουν στην Καρδίτσα, μία ιστορική ομάδα. Καταφέραμε και σωθήκαμε αν και είχαμε χαμηλό μπάτζετ και ντόποιος παίκτες. Πέρυσι ο ΟΦΗ άργησε να ανέβει αφού δεν ξεκίνησε καλά. Άλλαξε προπονητή και μετά πήρε τα πάνω του αλλά ήταν αργά. Αν είχε τον Παπαδόπουλο από την αρχή θα είχε ανέβει. Έδειξε έργο και είναι θετικό οτι έμεινε. Εύχομαι να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ γιατί λείπει από αυτήν. Εκεί ανήκει.  Θεωρώ οτι θα καταφέρει να ανέβει φέτος. Ο Εργοτέλης είναι μία νέα ομάδα, όπως είναι και ο ΟΦΙ. Θα είναι επιθετική ομάδα με νεαρούς παίκτες. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Τάκη Γκώνια. Δεν θα δείτε ματς 0-0 αλλά ίσως 3-3 και πάνω. Είναι ένας παρεξηγημένος τεχνικός αλλά θεωρώ οτι είναι αξιόλογος. Ήρθε ο κύριος Σάμι και είναι τυχερός ο Εργοτέλης που βρέθηκε στον δρόμο του. Τον ξέρω από έναν παίκτη του που είχαμε στην Καρδίτσα και είχα συνεργαστεί μαζί του αλλά και με τον κύριο Τουντζάρη και έχω άριστες εντυπώσεις».

Για το Αναγέννηση Καρδίτσας – ΟΦΗ την 2η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ

«Η Αναγέννηση είναι φέτος μία διαφορετική ομάδα. Άλλαξαν πολλά. Είναι μία αμυντικογενής ομάδα. Ο ΟΦΗ που πρέπει να πάρει αποτέλεσμα θα δυσκολευτεί αν και είναι καλύτερος. Έχει ποιοτικούς παίκτες και μπορούν να κάνουν μία φάση και να κριθεί το ματς».

Για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών

«Είναι ένα κομμάτι που το γνωρίζω καλά. Είναι ένα θέμα που μπορούμε να μιλάμε ώρες ατελείωτες. Το θέμα είναι ποτε θα ξεκινήσει το εκάστοτε πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Γιατί μετά χάνεται το νόημα της εκγύμνανσης και της προετοιμασίας όπως γίνεται φέτος και έγινε και πέρυσι στην Φούτμπολ Λιγκ».