Το ιδιαίτερο δώρο στον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου για προσωπική του υπόθεση, βρίσκεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος και με αφορμή το ταξίδι του, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πάπας και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β΄(κατά κόσμον Νικόλαος Χορευτάκης) ο οποίος κατάγεται από την Κρήτη.

Ο Φώτης Τσάλος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Πατριάρχη, για τα συμβαίνοντα στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Κρήτη, ενώ τον ενημέρωσε και για την προσπάθεια που κάνει στον ΟΦΗ.

Μάλιστα ο κ.Τσάλος δώρισε στον Πατριάρχη ένα βιβλίο με την ιστορία του ΟΦΗ, ενώ του έδωσε και άλλα αναμνηστικά της κρητικής ομάδας.

«Ζήτησα την ευχή του, να έχει η ομάδα μας τη δύναμη του Θεού μαζί της και να πετύχει το στόχο που έχει θέσει» αρκέστηκε να πεί για τη συνάντηση ο Φώτης Τσάλος, μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ofi1925.gr.

Ενώ υπογράμμισε ακόμη ότι «είμαι πολύ συγκινημένος από τη συνάντηση αυτή. Ευχαριστώ από καρδιάς τον  Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β’ για τη συνάντηση. Ηταν τιμή μου που τον γνώρισα από κοντά. Επίσης για μένα ήταν μεγάλη εμπειρία η επίσκεψη στο Πατριαρχείο».