Διπλή… τηλεοπτική κάλυψη στην μεγάλη γιορτή του Γκέραρντ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Που θα γίνει την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 18:00 στο «Θ. Βαρδινιογιάννης».

Διπλή… τηλεοπτική κάλυψη θα υπάρξει στην μεγάλη γιορτή του Ευγένιου Γκέραρντ, που ως γνωστόν θα γίνει την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 18:00 στο «Θ. Βαρδινιογιάννης» με τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, «παιδιά Γκέραρντ» vs «φίλοι Γκέραρντ».

Συγκεκριμένα τα κανάλια Novasports, ετοιμάζουν την παραμονή 19 Νοεμβρίου και την ημέρα του παιχνιδιού 20 Νοεμβρίου , ζωντανές συνδέσεις με το «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο» και το κεντρικό γήπεδο “Γεντί κουλε”, ενώ θα μεταδοθεί απευθείας η μεγάλη αυτή βραδιά.

Την παραμονή του παιχνιδιού και στο περιθώριο του ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, θα υπάρξει ζωντανή σύνδεση με το «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο» όπου θα βρίσκονται τα «παιδιά του Γκέραρντ», προκειμένου να θυμηθούν τις παλιές καλές εποχές παίρνοντας τις θέσεις που είχαν στα αποδυτήρια, στο διάστημα που αγωνίζοταν στην ομάδα του ΟΦΗ, αλλά και κάνοντας προπόνηση προετοιμασίας για το μεγάλο παιχνίδι.

Την ημέρα της γιορτής και συγκεκριμένα στις 17:00 θα ξεκινήσει το pre game του παιχνιδιού που θα μας οδηγήσει ως στη σέντρα του.

Παράλληλα το ίδιο βράδυ τη… σκυτάλη της εικόνας θα πάρει και ο όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV, o οποίος εκτός από τη μετάδοση του παιχνιδιού, θα έχει ετοιμάσει και ξεχωριστά ρεπορτάζ για την μεγάλη αυτή βραδιά.

Τα κανάλια Novasports και ο όμιλος ΚΡΗΤΗ TV, έχουν αναλάβει τον ρόλο των χορηγών επικοινωνίας και οι διοργανωτές της μεγάλης αυτής γιορτής τους ευχαριστούν θερμά!

Για όλα τα νέα της μεγάλης γιορτής του Ευγένιου Γκέραρντ ακολουθήστε την σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/gerard.ofi.1985.2000/