Αρκούδης: “Υπάρχουν ομάδες που χρωστούν σε όποιον μιλάει… Ελληνικά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, μίλησε για τις ομάδες που έχουν ελλείψεις στο φάκελό τους.

Ο Ηλίας Αρκούδης. μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, μίλησε στο «Metropolis 95,5.» για τη διαδικασία ελέγχου των φακέλων, ενώ σχολίασε πως υπάρχουν ομάδες που χρωστάνε σε «όποιον μιλάει ελληνικά».

Αναλυτικά:

«Δεν θα μπω σε ονοματολογία ομάδων. Ακόμα υπάρχουν σε τρεις, τέσσερις φακέλους, ίσως και κάτι παραπάνω εκκρεμότητες, εκ των οποίων σε έναν, δύο είναι σοβαρές. Οι άλλες είναι διευθετήσιμες. Και θεωρώ ότι την Πέμπτη (19/10) οι περισσότερες ομάδες θα πάρουν πιστοποιητικό.

Κατά την εκτίμησή μου, χωρίς να έχει γίνει αναλυτικός έλεγχος όλων των πιστοποιητικών, στα βασικά πιστοποιητικά που πρόλαβα να ρίξω μια ματιά, οι περισσότερες ομάδες είναι εντάξει.

Δύο, τρεις έχουν μικρές εκκρεμότητες που δεν ξέρω αν θα τις τακτοποιήσουν μέχρι την Πέμπτη και ένα, δύο είναι πιο σοβαρές. Ελπίζω κι αυτές να έχουν προλάβει να τις τακτοποιήσουν».

Σε ερώτηση για το αν 7 στις 10 έχουν εκκρεμότητες, απάντησε:

«Αυτό ήταν όταν κατέθεσαν τα δικαιολογητικά. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους υπαλλήλους της επιτροπής με χθεσινή ενημέρωση σας λέω ότι τρεις, τέσσερις, πέντε να έχουν ελλείψεις εκ των οποίων μόνο οι δύο σοβαρές. Πιθανόν αύριο να μην υπάρχει κανείς με εκκρεμότητα. Θα δείτε στην ανακοίνωση πόσοι θα πάρουν πιστοποιητικά».

Για τη συνέχεια της διαδικασίας ελέγχου:

«Θα είναι δύο, μία, θα είναι τρεις. Εκεί γύρω είναι αυτές που είχαν κάτι σοβαρό. Μπορεί στη διαδικασία να βρουν και να φέρουν τα έγγραφα. Δεν σημαίνει ότι δεν θα τα φέρουν. Υπάρχουν ομάδες που χρωστούν σε όποιον μιλάει ελληνικά. Αυτοί τι θα κάνουν; Αν τα έχουν τακτοποιήσει πάει καλά. Θα ανακοινώσουμε μετά τη συνεδρίαση της Πέμπτης. Χαίρομαι ιδιαίτερα που παραμένει πρόεδρος ο κύριος Ζώης, που έχει εμπειρία από τη δουλειά και δεν θα χρειαστεί να γίνει νέα ενημέρωση. Υπήρχε με όλα τα μέλη της επιτροπής άψογη συνεργασία».