Όλα έτοιμα για ένα έργο πνοής για τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σταύρος Αρναουτάκης, ανέφερε στους εκπροσώπους του ΟΦΗ, ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχει προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου, ώστε να ξεκινήσει η κατασκευή, για την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα, στο τέταρτο γήπεδο (όπως μπαίνουμε δεξιά) του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Οι διαδικασίες κατασκευής γηπέδου πλαστικού τάπητα στο τέταρτο γήπεδο  στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οικονομική υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς.

Αυτό προέκυψε από τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, την Πέμπτη (19/10) το απόγευμα, στο κτίριο της Περιφέρειας.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, συζήτησαν ακόμη με τον Περοφερειάρχη Κρήτης, ζητήματα που αφορούν τη στήριξη της Περιφέρειας, σε ότι αφορά τη συντήρηση των σκεπάστρων στο Γεντί Κουλέ, το φωτισμό και τις κάμερες του γηπέδου.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από τη συνάντηση με τον Σταύρο Αρναουτάκη, επισημαίνοντας για μια ακόμη φορά, το πόσο ο Περιφερειάρχης Κρήτης, είναι κοντά στον ΟΦΗ και τον αθλητισμό του τόπου γενικότερα.

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ήταν οι κ.κ. Μανόλης Ορφανάκης, Μιχάλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Αποστολάκης και Κώστας Ζερβάκης.