“Πάτησε” “Γεντί Κουλέ” ο ΟΦΗ μετά από 40 ημέρες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για πρώτη φορά μετά τις 9 Σεπτεμβρίου και το φιλικό με τον Κισσαμικό/ΑΟ Χανιά, ο ΟΦΗ μπήκε ξανά στο σπίτι του εν όψει του αγώνα με τον Πλατανιά.

Μετά από 40 ημέρες, καθώς το γήπεδο είχε κλείσει λόγω των εργασιών στον αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ πάτησαν το χορτάρι του “Γεντί Κουλέ”. Έτσι, μπήκε στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πλατανιά καθώς η τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ ήθελε να γίνει η προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο.

Να το παιχνίδι με τον Πλατανιά, θα μεσολαβήσουν ακόμη 2 εβδομάδες μέχρι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ για το πρωτάθλημα, καθώς ο ΟΦΗ δίνει τα δυο πρώτα παιχνίδια εκτός έδρας (Πανσερραικό και Καρδίτσα) και αυτό θα βοηθήσει το χόρτο να αναπτυχθεί ακόμη  περισσότερο.

Ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει  την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, με προπόνηση που θα γίνει την Τετάρτη (25/10, 4μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, με εξαίρεση αυτό του τιμωρημένου Δημήτρη Μάνου και των Μονιάκη και Περογαμβράκη.