Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Παπαστεριανού

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και είναι ερωτηματικό για το αν θα προλάβει το παιχνίδι στις Σέρρες, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι με το μέρος του, για να ενισχύσει τον ΟΦΗ και όλα θα κριθούν στην σημερινή τελευταία προπόνηση.

Στο παιχνίδι της Δευτέρας (15.00) με τον Πανσερραικό στις Σέρρες, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Stoiximan Football league, στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ.

Μετά την σπουδαία νίκη και την καλή εμφάνιση επί του Πλατανιά (1-0) για το Κύπελλο Ελλάδος, ο ΟΦΗ θέλει ανάλογη συνέχεια και στο πρωτάθλημα, με ένα καλό ξεκίνημα.

Ο Μανόλης Παπαστεριανός που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, είναι ερωτηματικό για το αν θα προλάβει το παιχνίδι. Ο έμπειρος μέσος δεν προπονήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο, αλλά ακολούθησε ατομικό και θεραπεία.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, για να ενισχύσει την ομάδα στο παιχνίδι, αλλά όλα θα κριθούν στην τελευταία προπόνηση.

Η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ, με την οποία ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ομάδα των Σερρών, θα γίνει την Κυριακή το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα βγάλει αποστολή για το παιχνίδι.

Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Περογαμβράκης και  Μονιάκης.