“ΟΦΗ και Πανσερραικός λείπουν απο την Σούπερ Λίγκ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τα λόγια αυτά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, ευχήθηκε σε παράγοντες του Πανσερραικού, να έχουν μια καλή χρονιά και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει στη φετινή χρονιά.

Η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με τους παράγοντες του Πανσερραικού, έγινε το βράδυ της Κυριακής (29/10) σε εστιατόριο των Σερρών, όπου ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης Μπάμπης Τσιλιακούδης, δεξιώθηκε την αποστολή του ΟΦΗ, ενώ είχε προσκεκλημένους και παράγοντες του Πανσερραικού.

«Δεν ήθελα να προσβάλω κανένα με την αναφορά μου στο Facebook τις προηγούμενες μέρες. Ηταν μια αναφορά προσωπική, για να ντοπάρω τους παίκτες μας, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος» ανέφερε ο κ. Τσάλος στους παράγοντες του Πανσερραικού, με τους οποίους συζήτησε για πολύ ώρα, θέματα που αφορούν τις δυο ομάδες.

«Κάνουν μια αξιόλογη προσπάθεια, σε μια ιστορική ομάδα, όπως είμαστε και εμείς. Τους εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους. Ο ΟΦΗ και ο Πανσερραικός, είναι δυο μεγάλες ομάδες της επαρχίας και λείπουν από την Σούπερ Λίγκ» πρόσθεσε ο κ. Τσάλος, ο οποίος μάλιστα μίλησε και σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο των Σερρών, για την προσπάθεια του ΟΦΗ και των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, λέγοντας ότι «έχουν βάλει συνολικά 2 εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία δυο χρόνια. Το όραμα μας είναι να δούμε ξανά τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ και εύχομαι φέτος να τα καταφέρουμε».