Με 20 «κομάντος» και τον Μάντζιο στην Ξάνθη ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την Ξάνθη. 20 παίκτες πήρε στην αποστολή ο Νίκος Αναστόπουλος, μέσα και ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Όπως ενημερώσαμε, ο 28χρονος επιθετικός δεν προπονήθηκε την Παρασκευή ωστόσο η θέληση του να παίξει την Κυριακή ήταν τέτοια που δεν ήθελε με τίποτα να χάσει το παιχνίδι. Στην αποστολή του ΟΦΗ μπήκε και ο Μίρνες Σίσιτς για πρώτη φορά αν και ανέτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ

Βεζυρίδης, Κάρολ, Γαλανόπουλος, Πίτσος. Γεωργίου, Μπουλούτ, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Βερόν, Ρόβας, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Σουμπίνιο, Παπουλής, Ζορμπάς, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Μποντόρ, Καμπάνταης, Μάντζιος, Σίσιτς

Τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου
Σύμφωνα με όσα φάνηκαν στην τελευταία προπόνηση ο Κάρολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Πίτσος ενώ στο δεξί θα μετατοπιστεί ο Γαλανόπουλος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ταυλαρίδης – Γεωργίου.

Μπροστά από την τετράδα στην άμυνα θα παίξει ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς που θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο άμυνας – μεσαίας γραμμής την οποία θα αποτελούν οι Βερόν – Τζόρντι Λόπεζ που θα παίξουν στον άξονα και στα άκρα οι Παπουλής – Σουμπίνιο με τον Λεωνίδα Καμπάνταη να αγωνίζεται στην επίθεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook