Να την “πνίξει” στα “Πηγάδια”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά από ένα μήνα απουσίες από τις επίσημες υποχρεώσεις, ο ΟΦΗ επιστρέφει σε αυτές αντιμετωπίζοντας την Ξάνθη (Live Ατthletic Radio 104,2 και Gentikoule) και έχει ως στόχο να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τα “Πηγάδια”.

O OΦΗ λοιπόν μετά από 1 μήνα επιστρέφει σε δράση και στην ομάδα αυτό προσδοκούν να έχει λειτουργήσει ευεργετικά καθώς ο Νίκος Αναστόπουλος είχε την ευκαιρία να κάνει μια δεύτερη προετοιμασία μετά από αυτή του καλοκαιριού με τους παίκτες του αλλά να δουλέψει και με όλους τους νεοαποκτηθείς παίκτες.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ συμπεριέλαβε στην αποστολή για την Ξάνθη και τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος αν και αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού, “έσφιξε” τα δόντια και θα βρίσκεται σε αυτή. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βάντο, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης και Κατάι και ο ανέτοιμος Μονιάκης.

Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου για το σημερινό παιχνίδι  ο Κάρολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Πίτσος ενώ στο δεξί θα μετατοπιστεί ο Γαλανόπουλος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ταυλαρίδης – Γεωργίου. Μπροστά από την τετράδα στην άμυνα θα παίξει ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς που θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο άμυνας – μεσαίας γραμμής την οποία θα αποτελούν οι Βερόν – Τζόρντι Λόπεζ που θα παίξουν στον άξονα και στα άκρα οι Παπουλής – Σουμπίνιο με τον Λεωνίδα Καμπάνταη να αγωνίζεται στην επίθεση, με τον Νίκο Αναστόπουλο να επιλέγει ένα 4-3-3 που θα το δούμε να μετατρέπεται αρκετές φορές σε ένα 4-1-4-1

Αναλυτικά η  αποστολή του ΟΦΗ αποτελείται από τους:

Βεζυρίδη, Κάρολ, Γαλανόπουλο, Πίτσο, Γεωργίου, Μπουλούτ, Σόουζα, Ταυλαρίδη, Βερόν, Ρόβα, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Σουμπίνιο, Παπουλή, Ζορμπά, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Μποντόρ, Καμπάνταη, Μάντζιο, Σίσιτς.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook