«Έπεσε» στα Πηγάδια ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα μαθήματα κατά την διάρκεια της εβδομάδας δεν τα έμαθαν καλά στον ΟΦΗ και με την Ξάνθη να δημιουργεί φάσεις από τα άκρα, ήρθε η ήττα με 3-1 από την ακριτική ομάδα. Κακή έως προκλητική η διαιτησία του Αρετόπουλου.

Τρία λάθη στην άμυνα έφεραν τα γκολ για τους γηπεδούχους που δίχως να είναι πολύ καλύτεροι από τον ΟΦΗ κατάφεραν να φτάσουν – σχετικά εύκολα – στο τελικό 3-1. Ο ΟΦΗ δεν ήταν απειλητικός, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όπως ο Αναστόπουλος “φόρτωσε” τον άξονα με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να έχουν την κατοχή της μπάλας όχι όμως και την πλήρη υπεροχή.

Ο Πίτσος αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα με τον Πόι στο πρώτο ημίχρονο και σε μια από τις φάσης που ο Αργεντινός έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ήρθε και το πρώτο γκολ όταν η μπάλα κατέληξε στο κεφάλι του Βασιλακάκη και εκείνος άνοιξε το σκορ κερδίζοντας στον αέρα τον Άρη Γαλανόπουλο. Με τον ίδιο άσχημο τρόπο που κατέληξε το πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησε και το δεύτερο όταν στο 51′ ο Μαρσελίνιο εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Στάσιακ κέρδισε τον Καμπάνταη που δεν πήρε σωστή θέση και με κοντινή προβολή διπλασίασε τα τέρματα της Ξάνθης.

Στην συνέχεια, ο Αναστόπουλος πέρασε στο παιχνίδι τον Χόρχε Λόπεζ, μετατόπισε τον Σουμπίνιο από τα άκρα στον άξονα και ο ΟΦΗ άρχισε να πιέζει τους γηπεδούχους δίχως ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει κλασσικές ευκαιρίες.

Τελικά, σε μια από τις επιθέσεις του ΟΦΗ, ήρθε και το γκολ όταν ο Εντιμάρ ανέτρεψε τον Σουμπίνιο με τον Αρετόπουλο να υποδεικνύει το πέναλτι – δίχως ωστόσο να αποβάλει τον Βραζιλιάνο παίκτη της Ξάνθης που ανέτρεψε τον συμπατριώτη του ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Ο Κάλαϊτζιτς ανέλαβε την εκτέλεση και ευστοχώντας μείωσε σε 2-1.

Το υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιού βρήκε τον ΟΦΗ να προσπαθεί να γίνει απειλητικός δίχως όμως να προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα και στις καθυστερήσεις ο Πίτσος κάνοντας τραγικό λάθος, έδωσε την μπάλα στον Σουάνη που με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Τραγική η διαιτησία του Αρετόπουλου που “έσπρωχνε” συνεχώς την Ξάνθη, δεν αποβάλει τον Εντιμάρ στην φάση της ανατροπής του Σουμπίνιο ενώ όποτε έβρισκε ευκαιρία “φόρτωνε” με κάρτες τους παίκτες του ΟΦΗ.

Δείτε εδώ το live του παιχνιδιού με τα βίντεο των γκολ του παιχνιδιού

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook