“Γεντί Κουλέ”, ώρα 4.00 το μεσημέρι…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Άλλος προορισμός δεν υπάρχει για κάθε Ηρακλειώτη φίλαθλο του ΟΦΗ. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στο “Γεντί Κουλέ” όπου στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να “πέφτει καρφίτσα” στις εξέδρες του γηπέδου.

Το σημερινό φιλικό παιχνίδι (4.00 live gentikoule.gr) είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός αγώνας ποδοσφαιρικός αγώνας. Όπως πολύ εύστοχα είπε και χθες το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ Λευτέρης Κουγιουμουτζής η σημερινή αναμέτρηση είναι ο “ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ” για τον ΟΦΗ. Είναι ένα παιχνίδι όπου κανένας φίλαθλος του ΟΦΗ δεν χρειάζεται να απουσιάζει και το “Γεντί Κουλέ” πρέπει να γεμίσει και να μην υπάρχει καμία άδεια θέση.

Η Μεγάλη Εβδομάδα που ξεκίνησε για τον ΟΦΗ είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και ποτέ ξανά στην 86χρονη ιστορία του δεν έχει έρθει ο σύλλογος σε αυτό το τόσο κρίσιμο σταυροδρόμι που έχει βρεθεί τώρα. Και ο μέγας λαός του ΟΦΗ χρειάζεται να δώσει βροντερό παρόν. Όπως έφτασε η ώρα όπου δεν υπάρχει καμία αναβολή για να δώσει το παρόν και ο επιχειρηματικός κόσμος του Ηρακλείου στηρίζοντας την μεγαλύτερη ομάδα του νησιού που το έχει κάνει γνωστό όσο κανένας άλλος αθλητικός σύλλογος της Κρήτης.

Από αυτό το ραντεβού δεν πρέπει να πει κανείς και επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια είναι περιττά, ο τίτλος τα λέει όλα: “Γεντί Κουλέ”, ώρα 4.00 το μεσημέρι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook