Στο «σκαμνί» ο ΟΦΗ την Παρασκευή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αναμενόταν, ο ΟΦΗ κλήθηκε σε απολογία από την Σούπερ Λιγκ για την φερόμενη συμμετοχή του στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Συνεχίζει να αποκαλείται ο Ηρακλής Νύκταρης ως “αφανής μεγαλομέτοχος”.

Η σημερινή εξέλιξη αναμενόταν από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής όμως αξίζει να αναφέρουμε ότι στην διάθεση των ανθρώπων του ΟΦΗ δεν έχει δοθεί ΑΚΟΜΑ το κατηγορητήριο και στην ομάδα δεν γνωρίζουν για ποιον λόγο κατηγορούνται. Ο ΟΦΗ θα απολογηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (13.00) στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ

Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γ.Μποροβήλο (Πρόεδρο):  «Βάσει των αναφερομένων στην από 22/9/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ, η οποία σας συγκοινοποιείται, καλείσθε ενώπιον μας την Παρασκευή, 30-9-2011 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

Β) ΠΑΕ ΟΦΗ, Η.Νυχτάρη (Μεγαλομέτοχο και αφανή ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ), Ν.Μαχλά (Πρόεδρο) : «Βάσει των αναφερομένων στην από 22/9/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ, η οποία σας συγκοινοποιείται, καλείσθε ενώπιον μας την Παρασκευή, 30-9-2011 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

Γ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γ.Χριστοβασίλη (Πρόεδρο) : «Βάσει των αναφερομένων στην από 22/9/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ, η οποία σας συγκοινοποιείται, καλείσθε ενώπιον μας την Παρασκευή, 30-9-2011 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook