Αστείο και για γέλια το κατηγορητήριο εις βάρος του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όσο πλησιάζουν οι ημέρες για την απολογία του ΟΦΗ, θα προκύπτουν νέα στοιχεία για το κατηγορητήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule και με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν είναι το λιγότερο αστείο ενώ αναφέρει ως παράγοντα του ΟΦΗ τον πρόεδρο του Εθνικού Αστέρα Βασίλη Αδαμάκη!

Ο πόλεμος εις βάρος του ΟΦΗ συνεχίζεται και όσο περνούν οι μέρες αποδεικνύεται πόσο «βρώμικο» γίνεται το παιχνίδι. Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν προς τα έξω και αναφέρουν ότι τα κέντρα αποφάσεων ψάχνουν εκδίκηση από τον ΟΦΗ επειδή τους ταπείνωσε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ναι, σωστά διαβάζετε. Το σύστημα που φροντίζει να σώζει ομάδες δίχως να προβλέπεται από πουθενά ο νόμος, όπως στην περίπτωση των Ολυμπιακού Βόλου – Καβάλας, έχει στοχοποιήσει τον ΟΦΗ αναζητώντας συνεχώς τρόπους για να τον τιμωρήσει.

Απόδειξη αποτελούν και τα τελευταία γεγονότα που ξεκινούν από την κλήση σε απολογία του ΟΦΗ για την φερόμενη συμμετοχή του σε στημένα παιχνίδια και ενώ είναι η μοναδική ομάδα της οποίας δεν βρίσκεται να μιλάει στο τηλέφωνο κανένας παράγοντας της.

Περίτρανο στοιχείο των όσων γράφουμε παραπάνω αποτελεί και η πληροφορία που έχει στην διάθεση του το Gentikoule. Μια πληροφορία που αποδεικνύει πόσο γελοίο είναι το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί εις βάρος του ΟΦΗ. Σύμφωνα, λοιπόν, με το κατηγορητήριο παράγοντας του ΟΦΗ αναφέρεται ο μεγαλομέτοχος του Εθνικού Αστέρα Βασίλης Αδαμάκης!!!

Από πού προκύπτει αυτό και για ποιον λόγο σχετίζεται ο Αδαμάκης με τον ΟΦΗ, αυτό το γνωρίζουν μόνο εκείνοι που έχουν συντάξει το κατηγορητήριο εις βάρος της ομάδας που ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ και ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ το σαθρό σύστημα με το οποίο λειτουργεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το παραπάνω στοιχείο αναδεικνύει από μόνο του την αστειότητα που διακρίνει αυτήν την ιστορία και η οποία μπλέκει τον ΟΦΗ δίχως η ομάδα να έχει καμία απολύτως σχέση.

Στον ΟΦΗ τονίζουν ότι έχουν «κρυμμένους άσους» στο μανίκι τους που δεν πρόκειται να τους βγάλουν ακόμα προς τα έξω. Ωστόσο υποστηρίζουν ότι λίαν συντόμως θα πάρουν θέση αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τον πόλεμο που γίνεται εις βάρος του συλλόγου που έχει φροντίσει να μείνει εκτός από κάθε σύστημα και για αυτόν τον λόγο κυνηγήθηκε το 2010 μέχρι να του στερήσουν την άνοδο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook