Τα «πειστήρια αθώωσης» του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με πολυπρόσωπη εκπροσώπηση θα βρεθεί στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ ο ΟΦΗ με σκοπό να καταρρίψει το κατηγορητήριο που υπάρχει. Διαβάστε που θα στηριχθεί η ομάδα.

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το Gentikoule, παρόντες θα είναι οι Γιάννης Κουράκης, Βασίλης Ξημέρης που μαζί με το Νίκο Μαχλά θα αποδείξουν ότι το κατηγορητήριο είναι ψευδές και ανυπόστατο.

Ήδη η νομική υπηρεσία του ΟΦΗ που θα εκπροσωπηθεί από τους Μανώλη Φωτάκη, Ντίνο Μανταδάκη έχουν φροντίσει να προετοιμάσουν την υπερασπιστική γραμμή του συλλόγου.

Ο ΟΦΗ θα παρουσιάσει:

  • Το μετοχολόγιο της ΠΑΕ ΟΦΗ που θα αποδεικνύει ότι ο Ηρακλής Νύκταρης δεν έχει στην διάθεση του, ούτε μια μετοχή.
  • Τα πρακτικά των συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ τα οποία αποδεικνύουν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έδωσε ποτέ το παρόν και φυσικά δεν έχει καμία με τον σύλλογο.

Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε ότι το όνομα του Νίκου Μαχλά δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ και δεν υπάρχει σε κανέναν διάλογο μεταξύ του Ηρακλή Νύκταρη και του Γιώργου Τσακογιάννη.

Συν τοις άλλοις, αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι (Ηλιούπολη – ΟΦΗ) δεν βρίσκεται στην λίστα της ΟΥΕΦΑ και του ΟΠΑΠ και δεν έχουν στοιχηματιστεί υπέρογκα ποσά.

Όλα τα παραπάνω, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που θα παρουσιάσει η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΟΦΗ προκειμένου να αποδείξει και στην πράξη ότι η παραπάνω διαδικασία δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια διαδικασία σπίλωσης και διασυρμού του ονόματος του συλλόγου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook