Ολοκληρώθηκε η απολογία του ΟΦΗ / καταρρίφθηκε το κατηγορητήριο κατά της ομάδας!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ολοκληρώθηκε η απολογία του ΟΦΗ στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ με τις κατηγορίες περί εμπλοκής με το Νύκταρη να καταρρίπτονται ενώ και ο Αλέξης Κούγιας τάχθηκε υπέρ του ΟΦΗ λέγοντας ότι “δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των δύο πλευρών”.

Από τον πρόεδρο της Παναχαϊκής ζητήθηκε να πάρει πρώτος τον λόγο και εκείνος είπε ότι ο ΟΦΗ δεν έχει καμία σχέση με τον Ηρακλή Νύκταρη ενώ αναφερόμενος στην εμπλοκή του συλλόγου για παράνομο στοιχηματισμό τόνισε ότι “η Ηλιούπολη δεν μπορούσε να κερδίσει κανέναν αντίπαλο. Εδώ, ο Τσακογιάννης στοιχημάτιζε εις βάρος της ίδιας της ομάδας του για τον αριθμό των γκολ που θα δεχτεί”.

Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αλέξης Κούγιας αναφερόμενος στους Νίκο Μαχλά, Γιάννη Κουράκη τους χαρακτήρισε ως “ανθρώπους αμέμπτου ηθικής που δεν έχουν καμία σχέση με όλα όσα τους καταλογίζουν”. Παράλληλα, o έγκριτος νομικός όταν ρωτήθηκε για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Ηλιούπολη απάντησε κατηγορηματικά ότι “ο ΟΦΗ το κέρδισε γιατί είχε την καλύτερη ομάδα και το πήρε το παιχνίδι δίκαια”.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των δύο μαρτύρων υπεράσπισης του ΟΦΗ, των Γιάννη Κουράκη και Βασίλη Ξημέρη. Ο δήμαρχος Ηρακλείου υπογράμμισε ότι γνωρίζει προσωπικά κάθε μέτοχο του ΟΦΗ τονίζοντας παράλληλα ότι η παρουσία της ομάδας στην Β’ Εθνική κατέστρεψε οικονομικά τον σύλλογο που χρειάστηκε να πάρει δάνεια για να έχει πηγές εσόδων. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ είπε: “Ο ΟΦΗ δεν έχει κανέναν αφανή μεγαλομέτοχο και παράγοντα αλλά μόνο ανθρώπους που φαίνονται. Ο κύριος Νύκταρης δεν ήταν ποτέ παράγοντας του ΟΦΗ και ουδέποτε θέλησε να αναλάβει κάποιο πόστο στον σύλλογο”.

Μαχλάς: «Διασυρμός του ΟΦΗ και του ονόματος μου»
Ο Νίκος Μαχλάς ήταν λάβρος κατά του κατηγορητηρίου και μιλώντας στην ΠΕ της Σούπερ Λιγκ είπε χαρακτηριστικά ότι «είναι διασυρμός η αναφορά του ονόματός μου στα στημένα παιχνίδια, εγώ που έχω τιμήσει την Κρήτη και την Ελλάδα».

H απόφαση αναμένεται να βγει εντός της επόμενης εβδομάδας ενώ το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΟΦΗ θα καταθέσει υπομνήματα την προσεχή Δευτέρα.

Τον ΟΦΗ εκπροσώπησαν οι νομικοί Ντίνος Μανταδάκης, Μανώλης Φωτάκης, Χρήστος Μιχαλόπουλος και ακόμα παρόντες ήταν οι Νίκος Μαχλάς, Γιάννης Κουράκης, Βασίλης Ξημέρης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook