ΟΦΗ… το αφεντικό της πόλης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O OΦΗ έδειξε και όχι απέδειξε – γιατί αυτό εννοείται – ότι είναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ της πόλης και κέρδισε (μόνο) 1-0 τον Εργοτέλη που δεν εμφανίστηκε στο “Γεντί Κουλέ”.

ΠΑΡΤΙ έστησαν 6.500 φίλαθλοι του ΟΦΗ που δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν άναψε ούτε ένα καπνογόνο – δείγμα της ωριμότητας του – στέλνοντας ένα τεράστιο μήνυμα.

Δίκαιη 100% ήταν η νίκη του ΟΦΗ που παρουσιάστηκε καλύτερος, πιο σοβαρός αλλά και πολύ πιο βελτιωμένος σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με την κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς να φεύγει άουτ. Η ευκαιρία του Σέρβου αμυντικού ήταν και η τελευταία για τον Εργοτέλη με τον ΟΦΗ να παίρνει στην συνέχεια τα ηνία του αγώνα.

Ορεξάτοι Σουμπίνιο – Σίσιτς
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, οι Σουμπίνιο και Σίσιτς παρέσυραν τους υπόλοιπους παίκτες του ΟΦΗ. Ο Σλοβένος με τις περίτεχνες ενέργειες του στην δεξιά πλευρά και ο Βραζιλιάνος με την «μπαγκέτα» του οργανωτή «έκαναν» το παιχνίδι του ΟΦΗ. Στον ανασταλτικό τομέα είχαν αναλάβει δράση οι Κάλαϊτζιτς, Βερόν που «καθάριζαν» στο κέντρο.

Σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Σίσιτς
Ο Σλοβένος ήταν εξαιρετικός και το μόνο που του έλειπε ήταν το γκολ. Και το πέτυχε, με την βοήθεια του Γεωργίου. Ο 32χρονος αμυντικός πήρε την κεφαλιά και πριν η μπάλα καταλήξει στην εστία του Πίρσον, ο Σίσιτς έσπρωξε την μπάλα κάνοντας το 1-0.

Σούπερ ο ΟΦΗ – ανύπαρκτος ο Εργοτέλης στο δεύτερο ημίχρονο
Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερος και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Εργοτέλη να μην μπορεί να αντιδράσει. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν την πρώτη τους ευκαιρία στο 87’ ενώ στον αντίποδα ο ΟΦΗ έχανε ευκαιρίες με το «τσουβάλι» όπως αυτές των Παπουλή, Μάντζιου, Κάλαϊτζιτς.

 

Δείτε το live του  αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook