«Στάζουν μέλι» στον ΟΦΗ με την παρουσία του κόσμου (fotos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Στάζουν μέλι» στον ΟΦΗ με την παρουσία του κόσμου που κατάφερε να δημιουργήσει μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα και παράλληλα να μην δώσει αφορμή σε κανέναν για να αναφερθεί με αρνητικά σχόλια.

Βέβαια δεν περίμενε κανένας το παιχνίδι με τον Εργοτέλη για να φανούν τα δείγματα γραφής του κόσμου του ΟΦΗ όμως το χθεσινό παιχνίδι αποτέλεσε και ένα ακόμα αποδεικτικό στοιχείο ότι ο κόσμος του ΟΦΗ έχει ωριμάσει και γνωρίζει πως να συμπεριφέρεται. Άλλωστε, αυτό φανερώνει και το γεγονός ότι σε αντίθεση με το παιχνίδι της πρεμιέρας, χθες δεν άναψε ούτε ένα καπνογόνο – δείγμα της βοήθειας και της θέλησης του κόσμου, και κυρίως των οργανωμένων – να μην δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα στην ομάδα.

Παίκτες και διοίκηση μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του ΟΦΗ αλλά κυρίως για την συμπεριφορά που επέδειξαν στην χθεσινή αναμέτρηση. Στελέχη του ΟΦΗ έλεγαν χαρακτηριστικά “ο κόσμος μας οδηγεί για να κάνουμε το καλύτερο για αυτόν. Πως να μην γίνεσαι θυσία για αυτόν τον κόσμο που έδειξε ότι σκέφτεται και το συμφέρον της ομάδας με την συμπεριφορά που έδειξαν;” 

Και πραγματικά, αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια αφού η στάση του δεν ήταν απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ αλλά κυρίως ο ΟΦΗ έβγαλε το ματς με τον Εργοτέλη και δεν θα χρειαστεί να πληρώσει ούτε ΕΝΑ ευρώ στην Σούπερ Λίγκα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook