«Μεταγραφή μόνο και αν…»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στην συνέντευξη τύπου του Σαββάτου δεν “έκλεισε την πόρτα” για μια ακόμα μεταγραφή και το Gentikoule παρουσιάζει τα ενδεχόμενα που υπάρχουν αλλά και τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες μπορεί να γίνει μια μεταγραφή.

Οι μεταγραφές στον ΟΦΗ έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό εν αντιθέσει με την πλειοψηφία των ομάδων της Σούπερ Λιγκ, δείχνοντας και το πλάνο με το οποίο κινήθηκε για να ενισχυθεί. Και βέβαια, είναι επιτυχία για τον ΟΦΗ το γεγονός ότι έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές του από τις 12 Σεπτεμβρίου όταν έχουμε μπει στον Οκτώβριο και όλοι ψάχνουν να κάνουν μεταγραφές από Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα. 

Ο Νίκος Αναστόπουλος ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη και απάντησε λιτά: «Αυτήν τη στιγμή δεν έχουμε κάνει κάποια σκέψη». Δηλαδή, ο «Αναστό» δεν το «έκλεισε» το θέμα οριστικά και αμετάκλητα όπως πολλοί θα περίμεναν.

Και όντως έτσι είναι. Γιατί ακόμα και σήμερα υπάρχει ένα ενδεχόμενο, έστω και αν δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, να γίνει ακόμα μια προσθήκη και να αποκτηθεί μόνο ένας δεξιός μπακ. Η σκέψη αυτή υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων του ΟΦΗ, όμως θα γίνει πραγματικότητα μόνο αν βρεθεί καλός και παράλληλα φτηνός ποδοσφαιριστής, καθώς κανένας δεν θέλει να χαλάσει τον προϋπολογισμό που έχει βγει για τη φετινή χρονιά. Ο λόγος που στον ΟΦΗ κάνουν αυτές τις σκέψεις είναι ότι δεν γνωρίζουν τον ακριβή χρόνο που θα επιστρέψει στην δράση ο Χρήστος Μπούρμπος ενώ αυτήν την στιγμή υπάρχει μόνο ο Άρης Γαλανόπουλος καθώς και ο Μανώλης Ζαχαράκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook