Συνεχίζεται το κυνηγητό του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ… ενοχλεί και αυτό είναι ξεκάθαρο πλέον. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι αθλητικοί εισαγγελείς θα ασκήσουν έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης για τον ΟΦΗ επειδή πιστεύουν ότι κακώς έγινε αυτό!

Το σύστημα έχει βάλει στο «μάτι» τον ΟΦΗ και αυτό είναι ξεκάθαρο πλέον αφού το κυνηγητό εις βάρος της ομάδας που ΔΙΕΛΥΣΕ την ΕΠΟ και το σαθρό οικοδόμημα της.

Ως φυσικό επακόλουθο των παραπάνω, οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ Ανδρέας Φάκος και Μανώλης Αντωνακάκης θα ασκήσουν έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης για τον ΟΦΗ κρίνοντας ότι υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία για τον αγώνα με την Ηλιούπολη.

Και ασφαλώς πρόκειται για μια υπόθεση ΣΚΑΝΔΑΛΟ αφού από την στιγμή που το κατηγορητήριο κατέπεσε σαν «τραπουλόχαρτο» δεν υπάρχει καμία ένδειξη και απόδειξη για συμμετοχή του ΟΦΗ.

Από την στιγμή που οι Φάκος, Αντωνακάκης ασκήσουν έφεση τότε η υπόθεση θα πάει στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και μένει να αποδειχθεί αν όλη αυτή η ιστορία είναι ένα τέχνασμα της Ομοσπονδίας και του προέδρου της Σοφοκλή Πιλάβιου.

Με τον ίδιο τρόπο θα κινηθούν στην περίπτωση του Θρασύβουλου ενώ οι αθλητικοί εισαγγελείς καλύφθηκαν από την αθωωτική απόφαση για τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τον οποίο δεν θα γίνει έφεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook