«Έσπασε» το tendex ο Βερόν κόντρα στον Εργοτέλη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί ο Ματίας Βερόν να μην είναι ο πιο γρήγορος παίκτης που διαθέτει ο ΟΦΗ όμως η ταχύτητα σκέψης που διαθέτει τον κάνει να είναι μακράν, από πλευράς αριθμών, ο πιο πολύτιμος παίκτης που διαθέτει η ομάδα.

Όταν παίζεις 95 λεπτά σε ένα ντέρμπι αγωνιζόμενος σε έναν χώρο, μεσαία γραμμή, όπου εκτίθεσαι και περνάει η μπάλα από τα πόδια σου τότε είναι δεδομένο ότι θα ξεχωρίσεις. Έτσι και ο Αργεντινός στο παιχνίδι του Σαββάτου ξεχώρισε με την παρουσία του στο κέντρο βάζοντας το… «φυτίλι» που απαιτούνταν ώστε ο ΟΦΗ να πάρει φωτιά και να «κάψει» τον Εργοτέλη!

Ο 30χρονος μέσος ήταν χάρμα ιδέσθαι και αυτό αποδεικνύεται και από τους αριθμούς του αγώνα με τον Ματίας Βερόν να υποπίπτει μόλις σε 2 λάθη. Και ασφαλώς, αυτό αναδεικνύει και την σημασία που έχει το να περνάει η μπάλα από τα πόδια του. Και αν προλάβει να πει κάποιος ότι αυτό έγινε επειδή δεν είχε συμμετοχή στο παιχνίδι του ΟΦΗ, οι αριθμοί (πάλι) δείχνουν το αντίθετο. Ο Βερόν έδωσε συνολικά 11 πάσες, περισσότερες από κάθε άλλον συμπαίκτη του ενώ τον ξεπέρασε μόνο ο Ρομάνο με 14.

Σίγουρα, αν ο Ματίας Βερόν ήταν αθλητής του μπάσκετ θα έσπασε κάθε ρεκόρ στο tendex αφού τα απίστευτα στατιστικά του δεν σταματάνε μόνο όταν είχε εκείνος την μπάλα αλλά και όταν ήταν στην κατοχή των παικτών του Εργοτέλη. Ο πολυσύνθετος μέσος του ΟΦΗ έκανε 9 κλεψίματα (!) περισσότερα από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο αποδεικνύοντας την μεγάλη του επίδραση μέσα στο παιχνίδι της ομάδας.

Μέχρι στιγμής και με τον ΟΦΗ να έχει δώσει 3 παιχνίδια, από τα στατιστικά φαίνεται ότι από τα πόδια του Βερόν περνούν οι περισσότερες μπάλες με τον ίδιο να έχει τροφοδοτήσει τους παίκτες του τις περισσότερες φορές από κάθε άλλο παίκτη (33) ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι μέχρι στιγμής βρίσκεται σε μονοψήφιο αριθμό λαθών (9).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook