Σκέψεις για να προφυλαχθεί ο Σουμπίνιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χόρχε Λόπεζ έδειξε στο παιχνίδι με τον ΠΟΑ ότι πλέον βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και στον ΟΦΗ σκέφτονται να προφυλάξουν τον Σουμπίνιο προκειμένου ο Βραζιλιάνος να είναι πανέτοιμος για το πρόγραμμα – βουνό που ακολουθεί.

Η τοποθέτηση του Χόρχε Λόπεζ στον άξονα, όπως γράψαμε και το απόγευμα του Σαββάτου δείχνει ότι ο Ισπανός αναμένεται να πάρει την θέση του Σουμπίνιο παίζοντας στον άξονα αντί του Βραζιλιάνου. Άλλωστε, ο 33χρονος διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα αλλά και κλάση ώστε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα ενώ στον ΟΦΗ προετοιμάζονται έχοντας αυτά τα πλάνα για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος είναι ότι ο Νίκος Αναστόπουλος σκέφτεται να προφυλάξει τον Σουμπίνιο που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την θλάση που υπέστη στο παιχνίδι με την Ξάνθη και στον ΟΦΗ δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ρισκάρουν ενδεχόμενη συμμετοχή του που θα ισοδυναμεί με απουσία του από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας. Και ακολουθεί ένα πρόγραμμα – φωτιά για τον ΟΦΗ που αντιμετωπίζει κατά σειρά AEK, Oλυμπιακό, Άρη, Παναθηναϊκό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook