Μάντζιος: «Δικαιωμένος που ήρθα στον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του στην Athletic Press ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν έκρυψε την επιθυμία του να πάει στο Euro μέσω του ΟΦΗ ενώ εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την επιλογή του να συνεχίσει στην Κρήτη.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο Ηράκλειο, ο κόσμος του ΟΦΗ είχε προσδοκίες για τον 28χρονο επιθετικό. Προερχόμενος από μια κακή χρονιά στην Πορτογαλία και την Μαρίτιμο όπου είχε και έναν σοβαρό τραυματισμό, ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι έτοιμος πλέον να αφήσει πίσω αυτήν την κακή περίοδο και φορώντας την φανέλα του ΟΦΗ να ανοίξει ξανά την πόρτα της εθνικής ομάδας.

Μιλώντας στην Athletic Press, ο διεθνής φορ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ λέγοντας ότι «στην ομάδα έχουν έρθει καλοί παίκτες και τα αποδυτήρια είναι καλά. Έψαχνα να βρω μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ, γιατί ταλαιπωρήθηκα τα τελευταία χρόνια. Ήθελα μια ομάδα που θα με βοηθήσει και θα την βοηθήσω. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ο 28χρονος φορ του ΟΦΗ δήλωσε… πανέτοιμος για το παιχνίδι της Τούμπας και όπως είπε «είμαι καλά και ήδη έχω μιλήσει με τον προπονητή για το επόμενο παιχνίδι. Χρειαζόμουν λίγο χρόνο, κάποια παιχνίδια να παίξω ως αλλαγή και να μπω σιγά-σιγά στην ομάδα, αλλά τώρα είμαι πραγματικά έτοιμος. Έχω να παίξω πολύ καιρό 90λεπτο, αλλά νομίζω ότι τώρα είμαι καλά. Έχω δουλέψει πολύ, προπονούμαι καλά και πραγματικά νιώθω δυνατός» ενώ παράλληλα εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες του φετινού ΟΦΗ «έχουμε καλό υλικό, απλά η ομάδα χρειάζεται δέσιμο. Ο ΟΦΗ έχει ένα σημαντικό όπλο. Την έδρα. Πρέπει να την εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Με τη βοήθεια του κόσμου, να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Και τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Πλέον, έχοντας επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους υγιής 100%, ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν έκρυψε τον μεγάλο προσωπικό του στόχο αφού τόνισε ότι «ποτέ δεν σταμάτησα να σκέφτομαι την Εθνική. Παραμένει και μάλιστα μεγάλος μου στόχος να μπορέσω να επιστρέψω. Θέλω να κάνω με τον ΟΦΗ μια καλή χρονιά και να μπορέσω να κληθώ ξανά στην Εθνική ομάδα και να τη βοηθήσω στο Euro 2012».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook