Το περιεχόμενο του υπομνήματος που κατέθεσε η ΠΑΕ ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΟΦΗ κατέθεσε σήμερα το υπόμνημα προς την ΕΠΟ και το Gentikoule σας παρουσιάζει τα κυριότερα σημεία του. Όπως έγραψε νωρίτερα το Gentikoule, σήμερα η ΠΑΕ ΟΦΗ δια μέσω του Ντίνου Μανταδάκη κατέθεσε το συμπληρωματικό υπόμνημα για το οποίο είχε δοθεί προθεσμία και πλέον αναμένεται η απόφαση που δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί πριν την Τετάρτη.

Το υπόμνημα που κατέθεσε ο ΟΦΗ αναπτύσσεται σε τρεις άξονες: 1ον) Ότι η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με τον Ηρακλή Νύκταρη, 2ον) ότι ουδέποτε κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΟΦΗ η κλήση σε απολογία για την περίφημη απόφαση 301 της ΠΕ της Football League και 3ον) ότι δεν προκύπτει από πουθενά η πράξη της δωροδοκίας για την οποία κατηγορείται η ομάδα.

Σχετικά με το πρώτο σκέλος, αναφέρεται στο υπόμνημα ότι «ο Ηρακλής Νύκταρης δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα αλλά και την ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία που λέγεται ΠΑΕ ΟΦΗ». Παράλληλα, επισυνάπτονται αρκετές δηλώσεις του Νίκου Μαχλά που επιβεβαιώνουν το παραπάνω γεγονός και με τις οποίες αντικρούεται ο ισχυρισμός του Ανδρέα Φάκου ότι ο ΟΦΗ δεν διέψευσε την, φερόμενη, σχέση του με τον Ηρακλή Νύκταρη.

Στην συνέχεια και αναφορικά με την απόφαση 301 της ΠΕ της Football League στο υπόμνημα γίνεται λόγος για την μη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: «Αυτή η απόφαση ουδέποτε κοινοποιήθηκε σε κανέναν από τους κατηγορούμενους και δεν έλαβε γνώση η ΠΑΕ ΟΦΗ για αυτήν την απόφαση. Ανεξάρτητα από αυτό το γεγονός, η προηγούμενη απόφαση (σημ. 300) σε καμία περίπτωση δεν κρίνει ως ένοχη καμία ομάδα που αγωνίστηκε ως αντίπαλος της Ηλιούπολης. Άρα και δεδικασμένο να υπάρχει, η απόφαση 300 απαλλάσσει τον ΟΦΗ».

Τέλος, για την πράξη της δωροδοκίας, αναγράφεται πως «δεν προκύπτει από πουθενά η πράξη της δωροδοκίας αλλά και ακόμα αν προέκυψε δεν είναι βέβαιο ότι αφορούσε τον αγώνα του ΟΦΗ με την Ηλιούπολη». Το υπόμνημα καταλήγει με την εξής αναφορά «επαναλαμβάνουμε και πάλι πως είτε έτσι, είτε αλλιώς οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον συγκεκριμένο αγώνα δεν σχετίζονται με την ΠΑΕ ΟΦΗ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook