Εν αναμονή της απόφασης της ΕΠΟ, πως ερμηνεύουν στον ΟΦΗ την δήλωση Φάκου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ανακοίνωση της απόφασης από την ΕΠΟ περιμένουν στον ΟΦΗ για να ξεμπερδεύουν μια και καλή με αυτήν την ιστορία. “Συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα ο κύριος Φάκος” σχολιάζουν στον ΟΦΗ την χθεσινή δήλωση του.

Όπως αποκάλυψε το Gentikoule το πρωί της Δευτέρας, είναι πολύ πιθανό να γίνει γνωστή η απόφαση νωρίτερα από την Τετάρτη όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί και πλέον στις τάξεις του ΟΦΗ περιμένουν την οριστική αθώωση της ομάδας. Στον ΟΦΗ περίμεναν ότι η χθεσινή παρουσία του Ανδρέα Φάκου θα ξεδιάλυνε κάπως το μυστήριο της έφεσης που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας όμως αντί για αυτό, όλοι τον άκουσαν να κάνει μια δήλωση γεμάτη έπαρση και ενώ αποδεδειγμένα έχει βάλει τον ΟΦΗ σε μια απίστευτη ταλαιπωρία, να λέει κιόλας ότι “ο ΟΦΗ πρέπει να είναι και ευχαριστημένος”.

Η δήλωση του Ανδρέα Φάκου για το θέμα του ΟΦΗ προκάλεσε ερωτηματικά όχι όμως και ανησυχία. “Ο κύριος Φάκος ήταν εκείνος που άσκησε την αβάσιμη πειθαρχική δίωξη και τώρα σφυρίζει αδιάφορα” έλεγαν χαρακτηριστικά στελέχη της ΠΑΕ κριτικάροντας αρκετά την παρουσία του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα που εμφανίστηκε έχοντας το ύφος χιλίων καρδιναλίων και μην μπορώντας να δώσει μια πειστική απάντηση για την υπόθεση του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook