Περίεργα παιχνίδια από τους αδερφούς Βατσινά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Περίεργα παιχνίδια παίζει η πλευρά των πρώην μεγαλομετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ που με την διαδικασία κατάσχεσης ζητάει όλα τα χρήματα μέσα από τα τηλεοπτικά και τον ΟΠΑΠ. Τo Gentikoule αποκαλύπτει την χθεσινοβράδινο ραντεβού με τον Φανούρη Βατσινά αλλά και την τυχαία συνάντηση του με τον Γιάννη Κουράκη!

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το Gentikoule, οι αδερφοί Βατσινά ζήτησαν μέσω δικαστικού επιμελητή, την κατάσχεση των χρημάτων που αντιστοιχούν σε όλα τα χρήματα που κάνει να πάρουν μέχρι και το 2014! Δηλαδή, ενώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές φτάνουν τις 300.000 ευρώ, οι πρώην μεγαλομέτοχοι της ομάδας απαιτούν να εισπράξουν άμεσα 780.000 που είναι όλο το ποσό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ ανθρώπου του ΟΦΗ και του Φανούρη Βατσινά με τις δύο πλευρές να συζητούν για αρκετή ώρα. Στην συνάντηση, αναγνωρίστηκε το γεγονός της καθυστερημένης καταβολής των χρημάτων και ο άνθρωπος του ΟΦΗ του τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, πρόθεση της διοίκησης είναι να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα – δηλαδή σύμφωνα με την τελευταία συνάντηση των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule από τις 300.000 ευρώ που αποτελούν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, στον Φανούρη Βατσινά προτάθηκε να του δοθούν άμεσα οι 200.000 ευρώ και σε τρεις δόσεις: 100.000 ευρώ στις 30 Νοεμβρίου, 50.000 ευρώ στις 31 Ιανουαρίου και 50.000 ευρώ στις 30 Μαρτίου.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ ζήτησε την ηθική αποκατάσταση του ονόματος του που αφορούσε τις καταγγελίες που είχε κάνει ο Γιάννης Κουράκης πριν από δύο χρόνια. Και σε αυτό το αίτημα, το στέλεχος του ΟΦΗ του είπε ότι επικοινώνησε με τον δήμαρχο Ηρακλείου και είναι διατεθειμένος να δώσει ο ίδιος το παρόν σε μια νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι Γιάννης Κουράκης και Φανούρης Βατσινάς είχαν συναντηθεί τυχαία στο αεροδρόμιο Ηρακλείου πριν από μια εβδομάδα και στην επαφή που είχαν, διαπιστώθηκε η επιθυμία σύναψης συμφωνίας αλλά και να μείνουν στο παρελθόν όσα προηγήθηκαν.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με το κλίμα να είναι θετικό και να δείχνει ότι μπαίνει στο στάδιο των υπογραφών. Ωστόσο, σήμερα αντί να προχωρήσει η υπόθεση – και ενώ όλοι περίμεναν νέο ραντεβού – στον ΟΦΗ ενημερώθηκαν για την διαδικασία κατάσχεσης που ξεκίνησαν οι αδερφοί Βατσινά.

Πλέον, ο ΟΦΗ απειλείται με «οικονομικό στραγγαλισμό» αφού ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα μπλοκάρει την κύρια πηγή εσόδων που έχει ο σύλλογος και αυτό προμηνύει απρόβλεπτες συνέπειες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook