Σουμπίνιο στο Gentikoule: «Είμαι έτοιμος για την Τούμπα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μιλώντας στο Gentikoule o Σουμπίνιο τόνισε ότι είναι έτοιμος για την Τούμπα λέγοντας ότι «νιώθω πολύ καλά και έτοιμος να παίξω». Μετά από 10 ημέρες αποχής από τις προπονήσεις, ο 25χρονος μέσος του ΟΦΗ φώναξε παρόν για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου.

«Νιώθω πολύ καλά και είμαι έτοιμος για να παίξω στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ» είπε στο Gentikoule ο Σουμπίνιο δείχνοντας και την θέληση του να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και συνέχισε λέγοντας ότι «δεν πονάω καθόλου πλέον και προπονούμαι κανονικά. Πιστεύω ότι έχω ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον ΟΦΗ».

Ο Βραζιλιάνος μέσος δείχνει ότι έχει «κολλήσει» με τον ΟΦΗ και το περιβάλλον στο Ηράκλειο αφού δείχνει ότι ευχαριστιέται αρκετά την παρουσία του στην ομάδα αλλά και το γεγονός ότι ο κόσμος τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή.

Αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι αν και ήταν τραυματίας, ζήτησε ο ίδιος να παίξει στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη κάνοντας μάλιστα ένεση με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπονήσεων για το επόμενο 10ημερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook