Σε επικίνδυνο σημείο ακροβατεί ξανά ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι συζητήσεις του ΟΦΗ με τους αδερφούς Βατσινά δεν έχουν καταλήξει πουθενά και πλέον τα δεδομένα που επικρατούν στα οικονομικά ζητήματα του συλλόγου κινούνται σε ένα τεντωμένο σκοινί. Το Gentikoule τα καταγράφει και τα αναλύει.

Η υπόθεση Βατσινά άνοιξε ξανά μετά την εκτέλεση κατάσχεσης που έδωσαν με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να υποστεί, ξανά, οικονομικό “εμπάργκο” από τον ΟΠΑΠ και την Σούπερ Λιγκ. Με τον ΟΦΗ ήδη να είναι σε θέση δύσκολη σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά ζητήματα του αφού άμεσα χρειάζεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η κατάσταση δυσκολεύει αν αναλογιστεί κανείς ότι έφτασε και η ώρα για να γίνουν οι πληρωμές των ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ. Με το ποσό που θα βάλει στο ταμείο του ο ΟΦΗ να φτάνει τις 200.000 ευρώ, θα καλυφθούν αρκετές τρύπες τόσο των παρόντων υποχρεώσεων όσο και αυτών του παρελθόντος.

Από εκεί και πέρα, η πλευρά των αδερφών Βατσινά έχει επιδοθεί σε εγωισμούς και καπρίτσια που αφενός προέρχονται από μια δικαιολογημένη δυσφορία για τους χειρισμούς της υπόθεσης από την πλευρά του ΟΦΗ αλλά και αφετέρου επειδή η ΠΑΕ φρόντισε να ανακοινώσει την είσοδο Κουράκη στο Δ.Σ. Με την στάση τους στην τελευταία συνάντηση δεν έδειξαν ότι επιθυμούν την διάλυση του ΟΦΗ όμως είναι άγνωστο αν ο σύλλογος μπορεί να τους εξασφαλίσει εκείνο που επιθυμούν, δηλαδή την διασφάλιση των χρημάτων και τις εγγυήσεις προς την πλευρά τους.

Αυτό είναι το “λεπτό ζήτημα” που κρίνει την συμφωνία και μέχρι αυτήν την στιγμή δεν έχει σημειωθεί καμία απολύτως εξέλιξη…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook