Σε αδιέξοδο οδηγήθηκαν οι επαφές ΟΦΗ – Βατσινά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκαν και το πρωί οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών με τον ΟΦΗ πλέον να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο οικονομικού ΚΡΑΧ εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Τι ζητούν οι αδερφοί Βατσινά.

 

Αρχικά, ο ΟΦΗ πρότεινε να τους δοθούν άμεσα οι 200.000 ευρώ κάτι το οποίο αρνήθηκαν οι αδερφοί Βατσινά. Στην συνέχεια, έγινε νέα πρόταση από την πλευρά της ομάδας/

 

Αυτή ήταν η εξής: Να δοθούν οι 300.000 ευρώ που οφείλονται στους αδερφούς Βατσινά μέχρι τον επόμενο Ιούνιο ως εξής. 100.000 ευρώ στις 30 Νοεμβρίου, και από 50.000 ευρώ την τελευταία ημέρα των Ιανουαρίου, Απριλίου, Μαΐου, Ιουνίου.

 

Οι αδερφοί Βατσινά αρνήθηκαν την πρόταση του ΟΦΗ ζητώντας στην συνέχεια να τους διασφαλιστεί το υπόλοιπο ποσό μέχρι το 2014 έχοντας την απαίτηση να δοθούν γραπτές εγγυήσεις και ενώ έχουν ήδη στα χέρια τους τις επιταγές των επόμενων χρόνων, κάτι που σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να προχωρήσουν σε διαταγή πληρωμής!

 

Η τελευταία εξέλιξη που έκανε τους ανθρώπους του ΟΦΗ έξω φρενών ενώ δεν αποκλείεται να παραχωρήσουν και συνέντευξη τύπου ώστε να ανοίξουν τα χαρτιά τους για την υπόθεση Βατσινά.

 

Στον ΟΦΗ περιμένουν να λάβουν το ποσό των 250.000 ευρώ για να «μπαλώσουν» τις τρύπες των προηγούμενων χρόνων με τους δικηγόρους των Ψωμά, Σφακιανάκη να ζητούν ενεργοποίηση ποινών με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Και βέβαια, χρειάζεται να γίνουν και οι απαραίτητες πληρωμές προς τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ αφού μέσα από τα λεφτά του ΟΠΑΠ και τις χορηγίες θα πληρώνονταν οι πρώτες δόσεις…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook