Μπούσης: “Κρήτη ένα νησί μια ομάδα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ημερομηνία η 18η Μαρτίου, καθώς ΠΑΕ και Ερασιτέχνης συμφώνησαν με τον ΟΦΗ να γίνεται τεράστιος.

Οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για το χτίσιμο του μεγάλου ΟΦΗ και πλέον περιμένουμε να “πέσουν” οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί και τυπικά αυτή η μεγάλη συμφωνία.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί λέγοντας: ” Είναι μια ιστορική ημέρα για τον ΟΦΗ. Εύχομαι να αναπτύξουμε όλα τα θέματα και να προχωρήσουμε και να γίνει μεγαλύτερος ο ΟΦΗ. Για τον ΟΦΗ θέλουμε να φτιάξουμε τα γήπεδα που έχουμε και να μπορούν να παίξουμε σαν αντίπαλος.

Να προχωρήσουμε με τον ερασιτέχνη μαζί για να γίνουμε μια μεγάλη ομάδα. Ο κ. Θεόδωρος Βαρδινογιάννης έκανε κάτι μεγάλο και τα έδωσε στον Ερασιτέχνη. Ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος και εμείς αυτά τα κτήματα μαζί  που θα πάρουμε και θα είναι τα γήπεδα όλα μαζί. Θα είναι ένα ωραίο αποτέλεσμα και θα είναι μπροστά για όλη την Ελλάδα.

Είναι δύσκολη η κατάσταση την Τετάρτη αλλά ο ΟΦΗ πιστεύω να αθωωθεί γιατί είναι αδικία. Θέλω όλη η Κρήτη να υποστηρίξει τον ΟΦΗ γιατί είναι αδικία. Εύχομαι να το δουν στο δικαστήριο και να αθωωθούμε Ένας ΟΦΗ”.

Από την άλλη ο Δανδάλης τόνισε: “Νομίζω εξ αρχής με την είσοδο του Μιχάλη Μπούση ήταν καθήκον μας σαν Ερασιτέχνη να στηρίξουμε την προσπάθεια. Είναι μια ιστορική ημέρα γιατί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ θέλει να κάνει κάτι που έχουμε να δούμε πάρα πολλά χρόνια. Νομίζω ότι έτσι όπως είναι το μέλλον του Ελληνικό ποδοσφαίρου είναι σημαντικό να υπάρχει όραμα, είναι καλό να προχωρήσουμε όλοι μαζί και να δώσουμε μια νέα πνοή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης ήρθε με τα δύο του παιδιά Δημήτρη και Μιχάλη, ενώ από τα μέλη της ΠΑΕ είναι εδώ ο Γιώργος Σαμαράς, Άντζελο Παλυβός και Μιχάλης Μυλωνάκης.

Και από τον Ερασιτέχνη έχουν δώσει το παρών σύσσωμο το Δ.Σ., δείχνοντας έτσι την σημαντικότητα της συνάντησης.

Ανανεώνεται συνεχώς το ρεπορτάζ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook