Κανένα «φως» στην υπόθεση Βατσινά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο… “σκοτάδι” συνεχίζει να βρίσκεται η υπόθεση Βατσινά μιας και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών κατέληξαν σε αδιέξοδο αφού δεν βρέθηκε κανένα κοινό σημείο επαφής μεταξύ τους. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι άγνωστο να γίνουν προβλέψεις για το μέλλον του ΟΦΗ που οδηγείται σε οικονομικό στραγγαλισμό.

Κανένα φως δεν αχνοφάνηκε στον ορίζοντα μετά τις τελευταίες επαφές των νομικών του ΟΦΗ και του Μιχάλη Πρεβελιανάκη με τους αδερφούς Βατσινά να λένε “ναι μεν αλλά…” μετά την δημόσια έκκληση του Νίκου Μαχλά με την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας. Το τι πρόκειται να γίνει από εδώ και στο εξής; Κανένας δεν γνωρίζει και μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι λέξεις δεν είχε σημειωθεί καμία απολύτως εξέλιξη.

Οι τελευταίες επαφές μεταξύ των δικηγόρων του ΟΦΗ, είτε εκείνων που εμπλέκονται άμεσα στην υπόθεση όπως ο Αριστείδης Σφακιανάκης, είτε όπως εκείνων που παλεύουν να βρουν μια λύση όπως ο Μανώλης Φωτάκης δεν έχουν επιφέρει αποτέλεσμα. Και ενώ την ίδια ώρα, στον ΟΦΗ περιμένουν να βρεθεί λύση ώστε οι παίκτες να αρχίσουν να παίρνουν τα χρήματα που κάνει να λαμβάνουν…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook