Σε νέο αδιέξοδο οδηγήθηκαν ΟΦΗ – Βατσινάς! Τα πάντα παίζονται στις 12.00 το μεσημέρι!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε νέο αδιέξοδο οδηγήθηκαν οι συζητήσεις των ανθρώπων του ΟΦΗ με τον Φανούρη Βατσινά καθώς κατέληξαν σε “ναυάγιο” και πλέον όλα θα κριθούν στις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης όπου και θα εκδικαστεί η αίτηση ανακοπής!

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Φανούρη Βατσινά όπου εκτός του ίδιου παρόντες ήταν και ο δικηγόρος του Μιχάλης Πρεβελιανάκης. Από την πλευρά του ΟΦΗ έδωσαν το παρόν οι Χρήστος Μιχαλόπουλος, Κώστας Τουγλής, Αντώνης Κουτάντος καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων Μανώλης Πατεμτζής.

Ο Βατσινάς είπε “ναι μεν αλλά” στην πρόταση του Νίκου Μαχλά για να του δοθούν τα χρήματα μέχρι και τον ερχόμενο Ιούνιο καθώς απαίτησε διασφάλιση του υπολοίπου ποσού (480.000 ευρώ). Σε αυτό το σημείο δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και η υπόθεση οδηγήθηκε σε ναυάγιο.

Πλέον, ΟΛΑ θα κριθούν το μεσημέρι της Πέμπτης (12.00) όπου θα συζητηθεί και η αίτηση ανακοπής που κατέθεσε η ΠΑΕ ΟΦΗ. Αν δικαιωθεί ο ΟΦΗ τότε θα “ξεμπλοκαριστούν” τα χρήματα και η ομάδα θα πάρει μια μεγάλη ανάσα για τις υποχρεώσεις της.


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook