Κέρδισε ο ΟΦΗ και αυτήν την μάχη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως μετέδωσε πρώτος ο Athletic Radio 104,2 ο ΟΦΗ κέρδισε την αίτηση ανακοπής κατά των αδερφών Βατσινά και πλέον “ξεμπλοκάρονται” τα χρήματα από τον ΟΠΑΠ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα που ανέρχονται στις 250.000 ευρώ!

Aκόμα μια δικαστική μάχη βάφτηκε “ασπρόμαυρη” και ο κόσμος του ΟΦΗ μπορεί να χαμογελάει ξανά αφήνοντας πίσω όλες αυτές τις ιστορίες που τον ταλαιπώρησαν. Η ΠΑΕ ΟΦΗ κέρδισε την αίτηση ανακοπής κατά των αδερφών Βατσινά και μέχρι τις 18 Νοεμβρίου – όπως είναι γνωστό – οπότε και θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει οι πρώην μεγαλομέτοχοι.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε και είναι ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι ο ΟΦΗ κέρδισε την αίτηση ανακοπής κατά των αδερφών Βατσινά χωρίς να μπει κανένας περιοριστικός όρος, κάτι που σημαίνει ότι ολόκληρο το ποσό που θα παρθεί από την ομάδα θα διατεθεί πλήρως για τις ανάγκες της.

Δείτε καρέ – καρέ τα σημερινά γεγονότα

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 13:50 και μέχρι της 14:30 αναμένεται η απόφαση.

Ο Χρήστος Μιχαλόπουλος εξερχόμενος από την αίθουσα της συνεδρίασης τόνισε στο Gentikoule:

“O OΦΗ τόνισε στο δικαστήριο πως αν δεν ξεμπλοκαριστούν τα χρήματα δεν θα μπορεί να είναι βιώσιμος και απέδειξε πως τα λεφτά του κ. Βατσινά είναι διασφαλισμένα

Αναλυτικά όσα έγιναν από την έναρξη της διαδικασίας

13.00 Aπό πλευράς ΟΦΗ στο πρωτοδικείο βρίσκονται ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Χρήστος Μιχαλόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς,  τα μέλη του Δ.Σ. Λευτέρης Κουγιουμτζής, Αντώνης Κουτάντος, Ανδρέας Μανουσάκης και Κώστας Τουγλής.

13.00 Έξω από το πρωτοδικείο βρίσκονται και κάποιοι φίλαθλοι του ΟΦΗ

13.02 Παρών και ο πρόεδρος των παλαιμάχων, Μανόλης Πατεμτζής

Στις 13.08 ξεκίνησε να συζητείται η υπόθεση

13.24 Καμία εξέλιξη μέχρι στιγμής, με την υπόθεση να συνεχίζει να συζητείται

13.50 Oλοκληρώθηκε η διαδικασία, γύρω στις 14:30 αναμένεται η απόφαση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook