Πανέτοιμος και με 21 “κομάντος” στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Να αποδείξει πως μετά από απουσία δύο ετών, επιστρέφει στην Super League για τέτοια παιχνίδια όπως αυτό με την ΑΕΚ θέλει ο ΟΦΗ, ο οποίος θα υποδεχθεί στο κατάμεστο “Γεντί Κουλέ” την “Ένωση”. (18:15, Live Athletic Radio 104,2 και Gentikoule)

Ο Νίκος Αναστόπουλος πήρε στην αποστολή όλους τους υγιείς ποδοσφαιριστές, δηλαδή και τους 21 κάτι που δείχνει ότι ίσως να ετοιμάζει και εκπλήξεις για την ενδεκάδα του αγώνα. Αυτή η απόφαση πάντως φανερώνει και την διάθεση του τεχνικού του ΟΦΗ να δείξει στους παίκτες του ότι τους υπολογίζει όλους για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Οι παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Αναστόπουλος είναι οι εξής

Βεζυρίδης, Κάρολ, Μποντόρ, Μπουλούτ, Σουμπίνιο, Κάλαϊτζιτς, Κατάϊ, Χόρχε Λόπεζ, Σίσιτς, Σόουζα, Ουκάρ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μάντζιος, Παπουλής, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Ζόρντι Λόπεζ.

 11αδα γρίφος 

Πάντως, τα πλάνα του Αναστόπουλου για την αρχική 11αδα έχουν μείνει κρυφά και αναμφίβολα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιοι παίκτες θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Αν θέλουμε να κάνουμε μια πρόβλεψη και σύμφωνα με τις ενδείξεις που παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες, είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί ο ΟΦΗ δίχως καμία αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι της Τούμπας.

Δηλαδή, ο Κάρολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γαλανόπουλος, στο αριστερό ο Μπουλούτ με τους Γεωργίου – Ταυλαρίδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Κάλαϊτζιτς, Μποντόρ, Βερόν και στην επίθεση οι Παπουλής, Σίσιτς, Μάντζιος.

Αν υπάρξει μια αλλαγή, αυτή θα είναι του Σουμπίνιο στην θέση του Μποντόρ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook