Ομάδα – φόβητρο ο ΟΦΗ, ταπείνωσε την ΑΕΚ με 3-1

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τον κόσμο να δίνει το σύνθημα και  τους  παίκτες του ΟΦΗ να πραγματοποιούν εξαιρετική  εμφάνιση, ήρθε η μεγάλη και πανάξια νίκη  επί της  ΑΕΚ με 3-1. Πρωταγωνιστής ο Βαγγέλης Μάντζιος που πέτυχε δύο γκολ με  τον Σουμπίνιο να σκοράρει μια φορά ακόμα.

Το τρίποντο επί της ΑΕΚ ήταν το πρώτο μετά από 9 ολόκληρα χρόνια και ήταν απολύτως δίκαιο  με 7.500 φιλάθλους να δημιουργούν ατμόσφαιρα  – “καμίνι”  που έλιωσε την ΑΕΚ και στο τέλος ζητούσαν νίκη επί του Ολυμπιακού  στο Φάληρο.

Από  τον ΟΦΗ δεν υστέρησε κανένας με τους παίκτες του Αναστόπουλου να κάνουν εξαιρετική εμφάνιση.

Πως έπαιξαν
Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με 4-2-3-1.Ο Κάρολ ήταν κάτω από τα δοκάρια, δεξία στην άμυνα ο Γαλανόπουλος, αριστερά ο Μπουλούτ με τους Ταυλαρίδη-Γεωργίου στο κέντρο της άμυνας.  Το δίδυμο των αμυντικών χαφ αποτελούν οι Κάλαϊτζιτς, Μποντόρ, μπροστά τους παίζει ο Σουμπίνιο και στην επίθεση οι Σίσιτς, Παπουλής, Μάντζιος. Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με 4-3-3. Ο Αραμπατζής ήταν κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Κοντοές, αριστερά ο Καράμπελας με τους Δέλλα-Μανώλα στο κέντρο της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή παίζουν οι Βάργκας, Κάρλος, Καφές και στην επίθεση οι Σιαλμάς, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος.

Δείτε το live του αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook