ΟΦΗ και Puma μαζί μέχρι το 2021!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ανακοινώθηκε η συμφωνία της ΠΑΕ με έναν παγκόσμιο κολοσσό όπως είναι η Puma ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμες οι νέες εμφανίσεις για τον κόσμο του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη συνεργασία της με την κορυφαία αθλητική εταιρεία PUMA, η οποία θα είναι ο επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο ΟΦΗ είναι το νεότερο μέλος της παγκόσμιας οικογένειας της PUMA και το μοναδικό από την ελληνική Super League, δίπλα σε σπουδαίους συλλόγους όπως οι Manchester City, Valencia CF, AC Milan, Borussia Dortmund, Olympique de Marseille, αλλά και εθνικές ομάδες, όπως της Ιταλίας.

Η PUMA θα εξοπλίσει τον ΟΦΗ (την πρώτη ομάδα και τα τμήματα υποδομής) με όλο το αθλητικό υλικό και τις επίσημες αγωνιστικές εμφανίσεις. Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου όλη η κολεξιόν θα είναι διαθέσιμη για τους φιλάθλους της ομάδας αποκλειστικά από τα καταστήματα COSMOS SPORT, αποκλειστικό χορηγό αθλητικού υλικού της ΠΑΕ και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.cosmossport.gr.

Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, στο Ηράκλειο, θα παρουσιαστούν οι νέες επίσημες εμφανίσεις του ΟΦΗ, με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και την μοναδική τεχνολογία της PUMA.