Όλοι προσδοκούν και στην «Ανάσταση» του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί οι διακοπές του Πάσχα να “κατεβάζουν” κάπως τους “διακόπτες” όμως στον ΟΦΗ συνεχίζουν τις διεργασίες ώστε να βρεθούν τα χρήματα που θα βάλουν τέλος στον βραχνά της αδειοδότησης. Άμεση ανάγκη να βρεθούν 500.000 ευρώ μέχρι και την Τετάρτη. Και όπως λένε στις τάξεις της Κρητικής ομάδας “με αυτό το ποσό καθαρίζουμε την αδειοδότηση προς απάντηση όλων αυτών που διαρρέουν το αντίθετο”.

Στον ΟΦΗ κάθονται σε “αναμμένα κάρβουνα” αφού οι συζητήσεις και οι επαφές όλων όσων βρίσκονται στο ΔΣ της ΠΑΕ συνεχίζονται πυρετωδώς καθώς το παραπάνω ποσό χρειάζεται να βρεθεί μέχρι την Πέμπτη ώστε να μην υπάρχει καμία παράλειψη στον φάκελο του ΟΦΗ και ο οποίος θα εξεταστεί από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Με τις 500.000 ευρώ θα λυθούν τα ζητήματα που μπλοκάρουν την αδειοδότηση του ΟΦΗ και είναι καθαρά οικονομικού περιεχομένου. Για αυτόν τον λόγο, όπως λένε και στον ΟΦΗ είναι άμεση ανάγκη να διατεθούν τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τα οποία είναι συνολικής αξίας 500.000 ευρώ. Ήδη από αυτό το ποσό, “έφυγε” τις προηγούμενες ημέρες ένα ποσό γύρω στις 90.000 ευρώ όμως χρειάζεται να γίνει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε μέχρι την Τετάρτη να έχει συγκεντρωθεί το παραπάνω ποσό και να μπει ο ΟΦΗ με “φόρα” στα γραφεία της ΕΠΟ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook