Η ανάσταση του Στάθη στο Ηράκλειο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Στάθης Ταυλαρίδης έχει δημιουργήσει με τον Γιώργο Γεωργίου ένα χαλκέντερο αμυντικό δίδυμο και το Gentikoule παρουσιάζει την ανάσταση του 31χρονου αμυντικού που βρήκε την… Ιθάκη του στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ.

Ο 31χρονος αμυντικός (25/1/1980) ήρθε στον ΟΦΗ τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών με τις συζητήσεις ανάμεσα στον ίδιο και την ομάδα να διαρκούν μόλις ένα 24ωρο. Το μήνυμα του Μαχλά προς τον ίδιο και τον μάνατζερ του ήταν ξεκάθαρο: “Σε εμπιστευόμαστε και ο Αναστόπουλος σε θέλει γιατί γνωρίζει την αξία σου και τις δυνατότητες σου”. Ο Ταυλαρίδης αν και έδειξε στην αρχή ότι περίμενε πρόταση από την Γαλλία, είχε αποφασίσει ήδη ότι η επόμενη ομάδα της καριέρας του θα ήταν ο ΟΦΗ.

Βλέπετε, η εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι Μαχλάς και Αναστόπουλος ήταν τέτοια που δεν του έδινε περιθώρια να απαντήσει αρνητικά. Άλλωστε, αποτελεί κοινό μυστικό στα “στέκια” του ελληνικού ποδοσφαίρου ότι ο Ταυλαρίδης θεωρούνταν ως ένας από τους υπαίτιους του υποβιβασμού της Λάρισας και από τους “βυσσινί” χρέωναν αρκετά σε αυτόν που ίσως τα… άκουγε λόγω και του υψηλού συμβολαίου του.

Ωστόσο, στον ΟΦΗ δεν είχαν αυτήν την άποψη και από την πρώτη στιγμή των επαφών, ο Μαχλάς του ξεκαθάρισε ότι τον εμπιστεύεται και ότι ισχύει το ίδιο και για τον Αναστόπουλο που του το έδειξε από την αρχή. Για αυτόν τον λόγο και ο Ταυλαρίδης έτρεξε αμέσως στον 53χρονο τεχνικό του ΟΦΗ όταν ο Μάντζιος έκανε το 3-1 λέγοντας στον “Αναστό” το ευχαριστώ με τον δικό του τρόπο. Και βέβαια, δεν το έκρυψε ο Ταυλαρίδης ούτε στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα λέγοντας ένα ευχαριστώ στον πρόεδρο και τον προπονητή του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του.

Στον ΟΦΗ έχουν να λένε για τον χαρακτήρα του ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιδί, χαμηλών τόνων που έχει “δέσει” με όλους τους υπόλοιπους παίκτες ενώ στάζει μέλι όπου βρεθεί και όπου σταθεί για τον κόσμο που τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Ο Ταυλαρίδης δείχνει ότι βρήκε την Ιθάκη του και με τις εμφανίσεις του προσκαλεί πλέον τον Φερνάντο Σάντος για να του δώσει μια ευκαιρία ακόμα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook