Δημούτσος: “Πρέπει να βοηθήσουν όλοι τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με αφορμή το θέμα της αδειοδότησης που κλιμακώνεται την ερχόμενη Πέμπτη, αναζητήσαμε ένα από τα πρόσωπα που είχαν “ανοικτούς λογαριασμούς” με τον ΟΦΗ, τον Ελίνι Δημούτσο που μίλησε στο gentikoule.gr για τον ΟΦΗ αλλά και την προσπάθεια που γίνεται.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην Μλάντα Μπόλεσλαβ της Τσεχίας περνώντας και από τον ΟΦΗ την σαιζόν 2008 – 2009. Το όνομα του επανήλθε στην επικαιρότητα τις τελευταίες εβδομάδες καθώς ήταν μια από τις “πληγές” της διοίκησης Βατσινά που έπρεπε να καλυφθεί οπωσδήποτε. Ο ίδιος ο Ελίνι Δημούτσος δεν θέλησε ποτέ να δημιουργήσει πρόβλημα στον ΟΦΗ αλλά και το Νίκο Μαχλά που όπως λέει ο ίδιος σέβεται απεριόριστα.

Το θέμα του Ελίνι Δημούτσου έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες και όπως λέει ο ίδιος μιλώντας στο gentikoule.gr “η οφειλή αφορούσε την παρουσία μου στον ΟΦΗ πριν από τρία χρόνια. Πάντοτε έδειχνα κατανόηση σε ότι μου ζητούσαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ και ποτέ δεν θέλησα να δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα. Από την αρχή που ξεκινήσαμε να μιλάμε, σκοπός μου ήταν να τελειώσει γρήγορα το πρόβλημα δίχως να πάθει ζημιά η ομάδα. Εξάλλου, ποτέ μου δεν ήθελα να πάθει κάτι κακό ο ΟΦΗ” δηλώνει χαρακτηριστικά ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Όσον αφορά την προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ ο Ελίνι Δημούτσος προσθέτει λέγοντας πως “από ότι γνωρίζω ο κύριος Μαχλάς κάνει πολύ μεγάλες προσπάθειες ώστε να βοηθήσει τον ΟΦΗ” λέει αρχικά και συνεχίζει “η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη όμως είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να βρεθεί η λύση και ο ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην Σούπερ Λιγκ. Όμως χρειάζεται να βοηθήσουν και άλλοι ώστε ο ΟΦΗ να μην αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα”.