Αποθεωτική υποδοχή από 200 φιλάθλους του ΟΦΗ στο “Νίκος Καζαντζάκης”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Tην αποθέωση γνώρισαν οι παίκτες του ΟΦΗ από περίπου 200 φιλάθλους που βρέθηκαν τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου για να υποδεχτούν την αποστολή της ομάδας.

Μπορεί να ήταν ελάχιστοι οι παίκτες που επέστρεψαν στο Ηράκλειο αφού οι περισσότεροι εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό του Νίκου Αναστόπουλου παραμένοντας στην Αθήνα, ωστόσο εκείνοι που εμφανίστηκαν γνώρισαν αποθεωτική υποδοχή από περίπου 200 φιλάθλους του ΟΦΗ. Ο “Αναστό” παρέμεινε στην Αθήνα και θα επιστρέψει την Κυριακή μαζί με τους Ανδρέα Σκέντζο, Αντώνη Κουτάντο.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας βρέθηκαν στο “Νίκος Καζαντζάκης” και λίγο μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα άρχιζαν να τραγουδούν για τον Όμιλο. Ο πρώτος παίκτης που έκανε την εμφάνιση του ήταν ο Στάθης Ταυλαρίδης. Ο 31χρονος αμυντικός πνίγηκε στις αγκαλιές των φιλάθλων του ΟΦΗ ενώ στην συνέχεια αποθεώθηκαν οι Γεωργίου, Καμπάνταης, Μάντζιος, Κάρολ, Παπουλής, Ρόβας.

Μάλιστα, ο Βορειοιρλανδός γκολκίπερ έγινε ένα με τον κόσμο αφού δεν σταμάτησε να χοροπηδάει με τους φιλάθλους του ΟΦΗ που φώναζαν ρυθμικά το όνομα του.

Αποθεωτική υποδοχή από 200 φιλάθλους του ΟΦΗ στο “Νίκος Καζαντζάκης” :: Gentikoule.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook