Η πίστη του Αναστόπουλου στους παίκτες του αλλάζει τα δεδομένα του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αποκαλύπτει πως ο Νίκος Αναστόπουλος φρόντισε να «ντοπάρει» τους παίκτες του στο ημίχρονο του αγώνα αλλά και πως η πίστη του ανταποδίδεται από τους παίκτες του.

Ο «Αναστό» έχει δείξει επανειλημμένως ότι πιστεύει τους παίκτες του μέχρι… θανάτου. Και αυτό ήταν και το μυστικό της πετυχημένης πορείας του ΟΦΗ τον τελευταίο χρόνο. Κόντρα σε προβλήματα πάσης φύσεως, ο Aναστόπουλος έβαλε μπροστά τα στήθη του, κράτησε ενωμένους τους ποδοσφαιριστές του και εκείνοι του ανταποδίδουν την εμπιστοσύνη μέσα στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας τον και εκείνον «μάγκα» με τα αποτελέσματα του ΟΦΗ.

Το ίδιο έπραξε και χθες στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό φροντίζοντας να «ντοπάρει» τους παίκτες του. «Θα βάλουμε σίγουρα γκολ. Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και χρειάζεται να το πιστέψετε ακόμα περισσότερο. Η μπάλα να πηγαίνει συνεχώς προς τα δίχτυα» έλεγε και ξαναέλεγε ο Νίκος Αναστόπουλος που έδινε σαφείς εντολές στους παίκτες του να επιτίθενται κατά μέτωπο και να στέλνουν την μπάλα στην εστία του Κοστάντζο.

Και μπορεί ο Αναστόπουλος να εμφανίστηκε συγκρατημένος στα δύο γκολ που πέτυχε ο ΟΦΗ – δείχνοντας τον απαραίτητο και φυσιολογικό σεβασμό – στον κόσμο του Ολυμπιακού (ως πρώην σημαία της ομάδας) όμως μέσα στα αποδυτήρια ο «Αναστό»… τρελάθηκε από το τελικό αποτέλεσμα! «Σας το έλεγα ότι θα βάλουμε γκολ» έλεγε και ξαναέλεγε ο Νίκος Αναστόπουλος που πνίγηκε στην συνέχεια στις αγκαλιές των ποδοσφαιριστών του.

Αυτή η εμπιστοσύνη του «Αναστό» προς τους παίκτες του ήταν, είναι και θα συνεχίζει να είναι το μεγάλο μυστικό της πετυχημένης πορείας του ΟΦΗ. Το οικογενειακό κλίμα που έχει φροντίσει να δημιουργήσει ο τεχνικός του ΟΦΗ είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία σε μια ομάδα που έχει ξεκινήσει να χτίζεται από το μηδέν…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook