Αλλάζει ξανά «πρόσωπο» ο ΟΦΗ εν όψει Πανιωνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο παρελθόν ανήκει ήδη για τον ΟΦΗ το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό καθώς ξεκίνησε ήδη η προετοιμασία για τον ερχόμενο αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο με το Νίκο Αναστόπουλο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς μεγαλώνει το οπλοστάσιο του.

Ήδη, ο 53χρονος τεχνικός κάνει τα πλάνα του για τον αγώνα του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη όπου μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος. Ωστόσο, αυτό που κάνει τον Αναστόπουλο να είναι απόλυτα ικανοποιημένος, είναι το γεγονός ότι έχει στην διάθεση του πλέον ολοένα και περισσότερους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές.

Όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ήδη έχει αρχίσει να ανεβάζει στροφές ο Χόρχε Λόπεζ για τον οποίο λένε στον ΟΦΗ ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος 100%. Η ποιότητα που διαθέτει ο Ισπανός μέσος είναι δεδομένη και στην Κρητική ομάδα περιμένουν ακόμα περισσότερα από τον 33χρονο μέσ0. Συν τοις άλλοις, ο Αναστόπουλος δείχνει ότι απέναντι σε ομάδες όπως ο Πανιώνιος δεν πρόκειται να περιμένει τον αντίπαλο όπως έγινε στα ματς με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ αλλά θα παίξει φουλ επίθεση ώστε να φτάσει η ομάδα στην κατάκτηση της νίκης.

Οι επιλογές πληθαίνουν ακόμα περισσότερο και είναι δεδομένο ότι οι επιστροφές των ξεκούραστων Σουμπίνιο, Παπουλή αναμένεται να δώσουν άλλο χαρακτήρα στην 11αδα ενώ είναι δεδομένο ότι με την εμφάνιση που έκανε ο Χόρχε Λόπεζ κόντρα στον Ολυμπιακό, πλέον χτυπάει με αξιώσεις την πόρτα του βασικού σχήματος. Και βέβαια αυτό που πρέπει να θεωρούμε δεδομένο είναι ότι αναμένονται αλλαγές στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ αλλά και στην επίθεση όπου θα δούμε νέα πρόσωπα στην βασική ενδεκάδα της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook